Szerintetek az introvertáltabb embereket diszkrimináció éri amiatt, mert a világ jobban kedvez az extrovertált beállítottságúaknak?
Az introvertált NEM annyit jelent, hogy aszociális vagy gátlásos!!!!
Aki tényleg introvertált, annak semmi gondja sincs a társadalomba beilleszkedéssel, érvényesüléssel!
2
De nagyon sok pálya egyszerűen nem neki való abból kifolyólag, hogy nem bírja az energiaszintjük el azokat a pályákat.
Így limitáltabb karrieropciók közül kell válogatniuk.
Öszintem szólva fogalmam sincs, milyen pálya lenne az, amit "nem bír az energiaszintjük", ugyanis ilyen nincs.
Sok híres szinész, elöadómüvész, cégtulajdonos is introvertált, csak megfelelöen szocializálódott emberek.
Szóval írj már pár olyan pályát, ami szerinted nem megfelelö!
Nem vagy tisztában azzal, MIT jelent az introvertált! Ugyanis NEM AZT, hogy egyedül egy barlangban érzi jól magát, hanem azt, hogy egyedül IS jól elvan, meg idönként VAN IGÉNYE egyedüllétre!
Amire te gondosz, az a gátlásos, aszociális, lúzer tipusú ember, aki akár extrovertált is lehet, csak rosszul szocializálódott!
Pedig te nem érted. Azért van igénye egyedüllétre mert hamarabb kimerül társaságban mint az extrovertáltak akik feltöltődnek társaságban.
Tehát mégegyszer: Introvertált = Kimerül, elfárad társaságban
Extroverált = Feltöltődik energiával társaságban
Szóval ennélfogva nagyon is érthető, hogy egy introverált nem lesz ügyvéd, politikus, közszereplő, mert emberek között elfárad, kimerül így nem is fog tudni tartósan jól teljesíteni pont emiatt a fáradtság miatt.
Semmilyen diszkriminációról nincs szó. Az introvertált beállítottság egy tulajdonság, ami nincs mások által hátrányosan megkülönböztetve.
Ilyen alapon én a 172 centimmel nem vagyok alkalmas kosárlabdázónak, akkor ez diszkrimináció?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!