Szerintetek az introvertáltabb embereket diszkrimináció éri amiatt, mert a világ jobban kedvez az extrovertált beállítottságúaknak?
Figyelt kérdés
Természetükből adódóan hátrányuk származik amire azt lehet mondani, hogy hát midnenkinek egyenlő eselyei vannak...igenám, csak egy introvertáltnak extrovertáltnak lenni elképesztő nagy erőkifejtés és hamar ki is lehet merülni tőle.2020. okt. 21. 21:50
31/34 anonim válasza:
Kérdező, csak a hetedik válaszodig olvastam el a kommenteket, mert akkora hülyeségeket hordasz össze, hogy az nem igaz. Jelentem, a környezetemben én vagyok az a személy, akit a legintrovertáltabbnak nevezhetnek a barátai, de az égvilágon nem fáradok le soha az emberektől, sőt semmi bajom a társasággal. Az egy dolog, hogy szeretek egyedül is lenni, nem beszélek sokat, nem nyílok meg mindenkinek, de nem vagyok egy begubózott hernyó sem, szeretek emberek között is lenni. Képzeld, Lady Gaga, Johnny Depp, Beyoncé és még Emma Watson is intorvetált. Én örökéletemben színész akartam lenni, és valószínűleg ezt meg is fogom valósítani.
32/34 A kérdező kommentje:
31
Én a 7-es válaszomra források tömkelegét tudom linkelni ha kell. Tanulmányoztam a témát, nyugi.
Te viszont a 31-es hsz.-at mivel tudod alátámasztani? Saját tapasztalataiddal? Hát az édeskevés...lehet nem is vagy introvertált?
2020. nov. 9. 19:53
33/34 A kérdező kommentje:
31
Vagy másik lehetőség, hogy ambivertált vagy, mint az emberek jó része.
2020. nov. 9. 19:54
34/34 anonim válasza:
32. Mit kéne alátámasztanom? Interneten keresztül kéne megmutatnom, hogyan élek, vagy mi? Hidd el, egy pszichológus szerint is erősen hajlok az introvertáltsághoz. A személyiségtípusom ISTJ, amivel az emberek csak 6%-ka rendelkezik. Kb. senki nem tud rólam semmit, a közösségi oldalaim privátak, álnéven írok. De ettől függetlenül megőrűlnék, ha teljes magányra lennék utalva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!