Szerintetek az introvertáltabb embereket diszkrimináció éri amiatt, mert a világ jobban kedvez az extrovertált beállítottságúaknak?
8
A kontakt ideje és intenzitása is számít. Számítógépes munkánál is kontaktba kerülsz de nem vagy folyamatosan kontaktban mint például egy ügyvédi, politikusi vagy színészi pozícióban. Az extroveráltak meg még ráadásul fel is töltődnek a munkavégzésük során ilyen munkákban és ez elképesztő versenyelőnyökhöz juttatja őket.
Viszont tudtommal nincs olyan pálya ahol, az introvertáltak lennének előnyben.
" Introvertált = Kimerül, elfárad társaságban
Extroverált = Feltöltődik energiával társaságban"
EZ nem igaz, ilyen definíció nincs!!!
10
Állásinterjún ha egy menendzseri pozícióért interjúvolnak valakit szerinted nem igyekeznek megtudni, hogy mennyire aktív, közlékeny, társasági az illető. Tudják, hogy egy olyan ilyen természetű ember sokkal dinamikusabb, az emberek jobban követni fogják, színesebb, motiválóbb személy stb.
Nagyon gyakran a személyiség a perdöntő az állásinterjúkon, akkor is amikor hasonlóan felkészültek, de olyan is előfordul, hogy a picit kevésbé felkészültet választják mert jó a személyisége.
12
Persze. Ezek szerint csak a te definíciód van.
16
Szerintem sem. Pedig ha elolvasnák legalább a definícióját megérthetnék, hogy mit is jelent a szó.
"Az extroveráltak meg még ráadásul fel is töltődnek a munkavégzésük során ilyen munkákban és ez elképesztő versenyelőnyökhöz juttatja őket."
Én még nem láttam olyan embert, aki fel van töltődve munka után. 😂😂😂
18
Ne gyári munkára gondolj. Például irodai munka, lehet szocializálódni, nevetgélni, csacsogni stb. Olyan napokon még akár energiadúsabban is végezhetik a napot mint, ahogy elkezdték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!