Miért élvezi valaki hogy helyesírási hibákat javít a kérdésekben?
Figyelt kérdés
Szerintem sokkal gázabb hogy sok ember funkcionális analfabéta ahogy az a válaszokból kiderül.2014. szept. 10. 08:43
51/64 Wadmalac válasza:
#40: Ismét bizonyítottad, hogy a vitázáshoz nincs meg az értelmi szinted, csak a személyeskedés megy és TE vagy az, akinek ez az egész csak az egóról szól. Gratulálok, ajánlom neked a kocsmai vitákat az ötödik feles után, ott biztos sikered lesz ezzel a stílussal és stratégiával.
52/64 anonim válasza:
A baj ezzel csak az, hogy ez gyakran rád is igaz...
53/64 Wadmalac válasza:
Ember, te folyamatosan szolgáltatod a konkrét példákat a saját negatív vitaaktivitásodra, másokról meg általánosító "leszólásokat" szórsz.
Trollfloodban meg nem veszek részt.
Én segíteni járok ide, mert AZ szórakoztat, nem a vagdalkozás. Éppen ezért tojok a véleményedre és nem fogok leállni veled harcolni. Főleg olyan témában, ami Qra lerágott csont és az ugyanilyen topikban éppen én próbáltam békíteni a két oldalt.
Részemről lezárva.
54/64 anonim válasza:
Nem elég a segítő szándék . Ugy is kellene viselkedni. Az meg hogy általánosságnak nevezed a tetteidet.és velük együtt a csillagot is letagadod az egrol megint csak téged minősít. Aki veszi a fáradtságot svisszaolvas láthatja hogy Amit általánosítanak nevezel azok rólad szóló tények. Az azonban valóban jó ötlet hogy befejezed ezt stílust s csak akkor jössz vissza ha nem.csak a szandekod lesz segítő, hanem te magad is.
55/64 Wadmalac válasza:
No comment, minősítsd csak magadat.
56/64 anonim válasza:
De jò nketek hogy eynni csak a prolbémàotk az éeltebn. Bodlogok a lkekli szgenyéek ;)
57/64 anonim válasza:
Capnyivaló a hejesyrásid. Tanully fijam mer mek bux!
58/64 anonim válasza:
Emberek! Az anyanyelv tökéletes ismerete alap dolog. Azokat csak szánni tudom, akik erre nem veszik a fáradságot. Merthogy az embernek(szerintem) először a saját anyanyelvét kell teljesen elsajátítania, aztán jöhetnek az idegen nyelvek. És azok az emberek igenis igénytelenek, akik nem tudnak magyarul helyesen írni.
59/64 anonim válasza:
Tökéletes ismerete??
Teljesen elsajátítani??
60/64 anonim válasza:
Előbb tanulj meg tökéletesen magyarul nyomorogni, s csak utána tanulj idegen nyelvet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!