Miért élvezi valaki hogy helyesírási hibákat javít a kérdésekben?
"2. Miért fizetést kap érte? Az nem zavarja hogy sokan nem értik meg amit elolvasnak, és nem a kérdésre válaszolnak?"
És te fizetést kapsz a helyesírási hibákért? Miért nem vagy képes egyszer átolvasni a kérdéseket, amiket felteszel? Ha téged az nem zavar, hogy az irományod alapján műveletlennek és igénytelennek tűnsz, az miért zavar, ha mások kijavítanak?
"Fontosabb a sikosito oda mint a kötöjel..."
Ííííííjjj, akinek síkosító kell a szexhez... inkább tanulj meg helyesen írni, mindenkinek jobb lesz.
" jól lepontozom a másikat akkor nekem lesz igazam. Igazából ez is csak azt bizonyítja, h nekem van igazam. Jó látni, h fáj az igazság."
Mi van haver, fel voltál mentve logikából? :D
De arra nem válaszoltál, hogy téged miért zavar az, hogy valaki rámutat, hogy igénytelen az, amit kiadsz a kezedből, ezzel megadva a javulás lehetőségét? Ez miért zavar?
Engem nem zavar. Sőt! Nagyon szeretem, hogy sok az igénytelen és ostoba ember. Ha mindenki okos lenne, sokkal nehezebb lenne boldogulnom az életben. Szerencsére messze nincs erről szó!
Persze vannak javíthatatlanul naiv emberek, akik úgy kelnek ki az ágyból minden nap, hogy majd ők igényeseket varázsolnak az igénytelenekből, okosat az ostobából... persze nem megy, de van aki sose adja fel. pl. a te helyesírásod se lett jobb...
De nagyon kíváncsi vagyok, hogy egy eleve igénytelen embert miért zavar, ha kijavítják? Nem mindegy, hogy mit pampog?? Ha mindegy, akkor minek írtál ki erre egy kérdést?
Általában aki jó matematikából, az tipikusan egész jó helyesírással is rendelkezik!
Hasonlóan, nyelvszakosoktól pedig különösen fontos elvárás a nyelvi igényesség, mind anyanyelven, mind az idegen nyelven.
Senki nem szólja a meg az apró elírásokat, sőt a durva helyesírási hibákat sem mindig szólják meg, de aki általános iskolai szintű, alapvető dolgokat rosszul ír, az magáról állít ki bizonyítványt. Képtelen nagyon egyszerű szabályokat alkalmazni, ennyi.
Egyáltalán nem értem, hogy honnan van egyeseknek ilyen egója, hogy őket nem lehet kijavítani... Ha én leírom, hogy 2+2=54, és valaki kijavít, akkor megköszönöm neki inkább, és látom, hogy szamárságot írtam.
Különösen irritáló az, amikor egy kvázi írástudatlan ember veszi a bátorságot ahhoz, hogy vagdalkozzon, itt most persze ilyen nincs, de más kérdéseknél előfordul.
Szóval téged miért is zavar az, ha valaki rámutat a kérdésedben a helyesírási hibákra? Már harmadszor kell ezt megkérdeznem.. talán funkcionális analfabétának tetszik lenni? (csak, hogy a kérdésnél maradjunk.)
"De nagyra vagy magaddal kíváncsi lennék rá hogy pl. a matematika, idegen nyelvek tanulása terén hogy állsz. Bár biztos mindenhez tökéletesen értesz."
Jól állok a termtud tárgyakkal és az idegen nyelvekkel. Ettől függetlenül nem értem, hogy miért feltételezed azt, hogy aki ezeken kívül még helyesírni is tud, vagy legalábbis nem akad ki azon, ha rámutatnak arra, hogy miért rossz a helyesírása, akkor már azt gondolja, hogy mindent tud.
"Az ember művéltsége nemcsak a helyesírásból áll."
Ezt nem is állította senki... vagy igen?
"Szóval attól, hogy tudok helyesen írni de semmi máshoz nem értek azzal nem kellene az embernek verni magát."
Miből gondolod, hogy azok, akik rámutatnak arra, hogy hibásan, igénytelenül veted monitorra gondolataid, azok semmi máshoz nem értenek? Ez nem logikus... ez egy érvelési hiba. Az ő állításuk (ami nyilván bizonyítható), hogy hibásan írsz. Erre te azt mondod, hogy ők semmi máshoz nem értenek. Erre mi a bizonyíték? Mivel támasztod alá ezt az állítást? Mert éppen nem azt írták, amire neked szükséged van? Egy igénytelen embernek miért kellene igényes választ adni?
"Mielőtt megkérdeznéd igen én dolgozom nincs időm átolvasni."
Gratulálok a munkahelyedhez! Gondolom nem nagyon kell írásban kommunikálni másokkal. :D
Majd, ha a nagy hajtásban lesz egy kis időd, azt azért megírhatnád, hogy téged miért zavar az, hogy mások kijavítják a helyesírási hibáid? (igérem, nem kötök bele a helyesírásodba, eddig se tettem... bár mindent megtettél, hogy kiprovokáld, de mint mondtam, leszarom, hogy ki milyen igénytelen)
"Ez igaz, úgy kell csinálni, hogy az ember válaszol ÉS tart egy helyesírás light-ot. :D"
Jaja! Ezzel egyetértek! Ha már az ember beszól, akkor azért írjon valami választ is! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!