A családom miért van ellenem nagyobb volumenű kérdésekben?
mama hazudik rólam(szerinte azért nem dolgozom, mert ő havonta ad 2000 Ft-t szívességből, ajándékba..)
anya nem ajánl be oda, ahova kimondottan munkaerőt keresnek és az ismerőse - és még meg is felelek a feltételeknek...
apa mindig a páromnak ad igazat, akkor is, ha nincs igaza
tesóm nyomul a vőlegényemre
nos most épp új életet kezdek. az új barátomat be sem merem már mutatni, mamához nem merek felmenni, anya ismerősével nem erőltetem az állást
hogy éljek így? menjek egy szigetre lakni?
Nekem az jutott eszembe, hogy
" Miért vagyok a családom ellen a nagyobb volumenü kérdésekben?"
A nagymamáddal ne fogalalkozz. Valószínűleg egy rosszindulatú megkeseredett vénasszony. Ha lehet inkább ne fogadd el tőle a pénzt, így nem tud mire fel pampogni.
Anyukádat próbáld megérteni, nem jó, ha családtagok egy helyen dolgoznak. És még szívességet is kérne valakitől az érdekedben, utána befoghatná a száját a munkahelyén, nem jó az ilyen megalkuvás. Próbálj inkább önállóan találni munkát.
Ha jól értem a vőlegényeddel már szakítottál, ha új barátod van. Tehát a nővéreddel nincs most mit lerendezni. De azért szólhatsz neki, hogy az új pasidra ne nyomuljon. Akár le is ribancozhatod, úgy hatásosabb lesz a szöveg.
Ja, látom, hogy nem anyukád munkahelyén lenne a meló, de akkor sem jó, ha az ember szívességet kér.
Ha megfelelsz a feltételeknek, próbáld meg egyedül, minek kéne akkor téged beajánlania, ha még keresik is oda az embereket? Akkor biztos, hogy bejutsz majd. Nem is értem eddig miért nem próbáltad meg? Minek vársz anyukádra?
exvőlegényem, bocsi
amúgy mindenhova adok be pályázatokat, még külföldre is, csak azt veszem észre minden normális helyen protekcióval dolgoznak (volt, hogy ilyen alapon rúgtak ki egyik helyről, hogy a társtulajdonos betegye a lányát...)
és könyvtárban a "hogyan keressünk állást" könyvekben első, ismétlem első helyen áll, a kapcsolatrendszer építése...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!