Ez a fogalmazás nyelvtanilag jól van kijavítva?
@Berta Wooster:
Nem tudom, melyik matekos kérdésre gondolsz, másnak is lehet 86%-a.
Kedves kérdésedre válaszolva: köszönöm aggódásodat, a lelkem mélyén egy troll vagyok, rossz napjaim is voltak, de alapvetően akkor ütköznek ki rajtam ezek a tünetek, ha ha pökhendi, lenéző, idióta, vagy hasonló okokból bicskanyitogható kérdezővel állok szemben. Egyébként ha bekapcsolnám a név megjelenítését, meglepődnél, hogy hány helyen helyeselted a normális kérdezőnek adott normális hangvételű válaszomat.
Maradok tisztelettel,
a Troll
Kedves Troll :)
Erre a matekos kérdésre gondoltam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__36..
És persze tudom, hogy lehetnek azonos százalékú felhasználók, de igazából a válaszok időpontjai is túlságosan egybeesnek:
1. A válaszíró 86%-ban hasznos válaszokat ad.
Itt: 11-07 18:57 -- Ott: 11-07 16:43
--> Ez még nem adott okot aggodalomra. :)
Ez már igen:
Itt: tegnapelőtt (11-08) 07:21 -- Ott: tegnapelőtt (11-08) 07:23
2. A válaszíró 55%-ban hasznos válaszokat ad.
Itt: tegnapelőtt (11-08) 12:08 -- Ott: tegnapelőtt (11-08) 12:06
De ha mindezek ellenére tényleg nem te válaszolgattál ott is, akkor elnézésedet kérem a gyanúsítgatásért. Őszintén. :)
"Kedves kérdésedre válaszolva: köszönöm aggódásodat, a lelkem mélyén egy troll vagyok, rossz napjaim is voltak, de alapvetően akkor ütköznek ki rajtam ezek a tünetek, ha ha pökhendi, lenéző, idióta, vagy hasonló okokból bicskanyitogható kérdezővel állok szemben."
Nekem "csak" kismértékű hajlamaim vannak a trollkodásra, de a mondat további része 100 %-ban stimmel rám is. :)
Ezek szerint csak az ingerküszöbünk magassága eltérő. Itt én nyertem. :D
"Egyébként ha bekapcsolnám a név megjelenítését, meglepődnél, hogy hány helyen helyeselted a normális kérdezőnek adott normális hangvételű válaszomat."
Annyira szeretnék meglepődni... Naaaa, légyszi-légyszi-légyszi. :)))
Így teljes mértékben igazolhatnál alibit az én gyanúsításommal szemben is. :D
További szép napot neked. :)
Nem tagadtam, hogy lehetek ott is, csak nem voltam biztos, hogy mire gondolsz. Nem kell alibi, az is én voltam. (Mondjuk az 55%-os nem az alteregóm, hanem valaki, aki velem egy húron pendül, és szintén végigkommentel mindent.)
Egyébként a tudomány rovat toplistáján konstans top10-es vagyok, nem mintha számítana, csak így maximum 10 nevet (illetve mivel te is ott vagy, maximum 9-et) kell gyanúba keverned.
Az ingerküszöböm valóban alacsony… bizonyos dolgokkal szemben. Ha ez verseny, akkor te nyertél. Engedd meg, hogy gratuláljak.
Majd keresek választ, ahol egy húron pendültünk.
Üdv,
a Troll
"Nem tagadtam, hogy lehetek ott is, csak nem voltam biztos, hogy mire gondolsz."
Nono. Gondolom, azért volt egy elég erős sejtésed. :P
"Nem kell alibi, az is én voltam."
Gratulálok az őszinteségedhez. Bár ennyi bizonyíték után nem csoda, hogy megtörtél, és bevallottál mindent. :D
"Mondjuk az 55%-os nem az alteregóm"
Pedig ez is felmerült bennem, mert valószínűleg túl sok krimit olvastam tinikoromban; de azért ezt már túl durva lett volna leírni.
"hanem valaki, aki velem egy húron pendül, és szintén végigkommentel mindent."
Hmmm, szóval együtt dolgoztok... :P
"Egyébként a tudomány rovat toplistáján konstans top10-es vagyok, nem mintha számítana, csak így maximum 10 nevet (illetve mivel te is ott vagy, maximum 9-et) kell gyanúba keverned."
1. Pársoros kommentekkel könnyű ám benne lenni a top10-ben...
Én h.lye meg általában megdolgozom érte. :D
Á, nem; egyre gyakrabban rosszalkodom én is. Időnként egy-egy kérdést teljesen szét szoktunk offolni arra alkalmas felhasználókkal. :D
2. Sokszor gondolkodtam azon, hogy az All-time toplista első oldalain levők hogyan tudnak annyi pontot összegyűjteni. Pl. én jelenleg 28.155 ponttal a 180. helyen állok, s ennek "csak" 39 %-a a válaszokért kapott pontszám. Ellenben pl. a 226. helyen álló usernek jelenleg 24.723 pontja van, amit 99 %-ban válaszokból szedett össze. :P
3. Mivel két személyről (2xSü és döncike) biztosan tudom, hogy engedélyezték a nickjüket, ezért csak 7 "gyanúsított" maradt. A munkamódszereim ("know how") nem tökéletesek, de így sem tárom a nagyközönség elé őket. :D
Jelenleg ~ 90 %-ban vagyok biztos abban, hogy a tippem (^) helyes. Ha esetleg mégsem az, akkor neked most nem a 3., hanem a 10. helyhez gratulálok; az is szép. :)
"Az ingerküszöböm valóban alacsony… bizonyos dolgokkal szemben. Ha ez verseny, akkor te nyertél. Engedd meg, hogy gratuláljak."
Nem kell okvetlenül versenyezni, de azért köszönöm. :)
Türelmet és empátiát pedig tanul az ember az évek során; úgyhogy reméljük, lesz ez még jobb is. :)
"Majd keresek választ, ahol egy húron pendültünk."
Ezt viszont türelmetlenül várom. ;)
„Nono. Gondolom, azért volt egy elég erős sejtésed. :P”
Esküszöm, hogy nem tudtam, mire gondolsz, de ez azért van, mert amikor ide írtam, még nem láttam, hogy ott is le vagyok gorombítva. Így aztán kattogott az agyam, hogy a sok matekos trollkodásom közül melyik lehetett, de mivel nem minden matekos kérdéshez trollkodom hozzá, felmerült, hogy nem is… na érted.
„Pedig ez is felmerült bennem, mert valószínűleg túl sok krimit olvastam tinikoromban;”
Van egy alteregóm, de mivel nem használom, ezért 100%-os. Vele szoktam felpontoztatni magam. :)
„Hmmm, szóval együtt dolgoztok... :P”
Itt a szűk környezetemben (a magaméval együtt 4 gépre látok rá) senki sem gyakorizik, rajtam kívül.
„Á, nem; egyre gyakrabban rosszalkodom én is.”
Ja, hát valahogy csak lebunyóztad magad 73%-ra.
„A munkamódszereim ("know how") nem tökéletesek, de így sem tárom a nagyközönség elé őket. :D”
Azért ezt magánban elárulhatod (az nem nagyközönség). S ha így lesz, válaszolok valamit, hogy felfedődjek…
„Türelmet és empátiát pedig tanul az ember az évek során;”
Ezek szerint te nagyon vén vagy, mert én 30 évesen idáig jutottam.
Tessék, itt én voltam az 1-es, meg talán az összes 86%-os:
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__36..
@ 16:
A kérdező már leírta a 6. sz. alatti kommentjében, hogy a tartalomra ötöst, a helyesírásra egyest kapott.
-------
@ 15:
"Esküszöm, hogy nem tudtam, mire gondolsz, de ez azért van, mert amikor ide írtam, még nem láttam, hogy ott is le vagyok gorombítva. Így aztán kattogott az agyam, hogy a sok matekos trollkodásom közül melyik lehetett, de mivel nem minden matekos kérdéshez trollkodom hozzá, felmerült, hogy nem is… na érted."
Értem, próbálod magyarázni a bizonyítványt. Pedig valójában csak reménykedtél abban, hogy mégsem buktál le. :P
A "legorombítás" pedig finom volt és nőies, sokkal enyhébb, mint amit érdemeltél volna, és amit gondoltam is, csak nem írtam le. :D
"Itt a szűk környezetemben (a magaméval együtt 4 gépre látok rá) senki sem gyakorizik, rajtam kívül."
Az együttműködésnek nem szükséges feltétele a szűk környezet. Máshogy is meg tudjátok oldani. :D
"Ja, hát valahogy csak lebunyóztad magad 73%-ra."
Nem trollkodással...
Írogass pár hétig vagy hónapig a Politika és a Vallás kategóriákban, mint én; aztán majd meglátjuk, hol áll meg a %-od zuhanása. :D
Mindkét helyen kifejezetten jónak számít a 70 % feletti eredmény. 80 % feletti pedig csak mutatóban van; így kapásból 4-et tudok, de az egyik user még újonc, majd lemegy neki hamarosan... :D
Én a Polban ugyan csak tavaly nyáron irkáltam, de a Vallásban folyamatosan; egy-egy keményebb témában olyan 0 %-os válaszaim vannak, mint a huzat. Az eddigi rekordom egy triplanulla (egy oldalon 3 db nullás válasz). :P
És sokszor nagyjából mindegy, hogy mit ír az ember: akik szeretik, azok zöldet nyomnak, akik nem, azok pirosat; tehát nick alapján megy a pontozás. Ja, és ha nem írnék a Tudományok kategóriában, akkor még alacsonyabb lenne a %-om. (A többi kategóriát hanyagolom, csak elvétve írok egy-egy választ.)
"Azért ezt magánban elárulhatod (az nem nagyközönség). S ha így lesz, válaszolok valamit, hogy felfedődjek…"
De kis kíváncsi vagy. :P
Nekem nem éri meg, hogy felfedjem a "nagy titkot" (plusz a gépelés...); ugyanis mint tegnap írtam, 90 %-ban voltam biztos a tippemben. Mára ez 99 %-ra változott. :)
[Ajánlom szíves figyelmedbe a vonatkozó válaszom 2. és 3. pontját; két számot lehetne aktualizálni belőle: jelenleg 225. és a kapcsolódó számok, ill. 2. helyezés. Beeee. :P ]
"Ezek szerint te nagyon vén vagy, mert én 30 évesen idáig jutottam."
Köszi, ez az udvarias mondat most pont hiányzott a lelkivilágomnak...
Gyere ki a monitor mögül, ha mersz... :P
"Tessék, itt én voltam az 1-es, meg talán az összes 86%-os"
Ach so, szóval reálos vagy.
Amúgy meg így jár, aki gyáva spenóthuszár és betoji nyúlbéla ahhoz, hogy vállalja a nickjét: még a saját válaszait sem ismeri fel. :P
És kérek mééég, mééég, mééég. :)
„Értem, próbálod magyarázni a bizonyítványt. Pedig valójában csak reménykedtél abban, hogy mégsem buktál le. :P”
Tudod, mit? Ezt is terminálom. Elismerem, hogy lebuktam.
„A "legorombítás" pedig finom volt és nőies, sokkal enyhébb, mint amit érdemeltél volna, és amit gondoltam is, csak nem írtam le. :D”
Ennyit a toleranciáról. („Mindenkit tolerálok, csak azokat nem, akik különböznek tőlem.”)
„Az együttműködésnek nem szükséges feltétele a szűk környezet. Máshogy is meg tudjátok oldani. :D”
Világméretű összeesküvés a névtelen fórumon! Szenzáció! Spektákulum!
„Az eddigi rekordom egy triplanulla (egy oldalon 3 db nullás válasz). :P”
Megnézem, legalább megismerem a világnézetedet.
„(A többi kategóriát hanyagolom, csak elvétve írok egy-egy választ.)”
Az én életemet meg csak a tudomány és a szex mozgatja. Hopp, lebuktam. Az egyik rovatba valójában csak szórakozni járok.
„De kis kíváncsi vagy. :P”
Szakmai ártalom.
„Köszi, ez az udvarias mondat most pont hiányzott a lelkivilágomnak...”
Minthogy egyedül az életkort adtad meg, mint a toleranciát befolyásoló faktort, így erre a következtetésre kellett jutnom. Teljesen logikus következtetés a maga nemében.
„Gyere ki a monitor mögül, ha mersz... :P”
Lásd a másik topik válaszát. De inkább ide idézem neked. Hogy más szavaival válaszoljak: „ahogy óhajtod, amivel óhajtod, amikor óhajtod” Szívesen találkozom ám veled élőben is, értelmes embernek tűnsz, még ha itt és most ütjük is egymást.
„Ach so, szóval reálos vagy.”
Jawohl.
„Amúgy meg így jár, aki gyáva spenóthuszár és betoji nyúlbéla ahhoz, hogy vállalja a nickjét: még a saját válaszait sem ismeri fel. :P”
Mert ad1: netszerte ezen a nicken ismernek (ergo nem tudnék olyan jól trollkodni), ad2: most hogy már tudod ki vagyok, akkor azt is tudod, hogy helyesírásilag nem tökéletesen adtam meg a nicket (mondván, hogy úgyis titkos, mert amikor regisztráltam, akkor még nem volt opció a publicitás), és most zavar, hogy nem tudom korrigálni. Egyébként felismerem a válaszaimat, tudod, oda van írva, hogy „ez a te válaszod”.
„És kérek mééég, mééég, mééég. :)”
Töredelmesen bevallom, hogy valószínűleg összekevertelek valakivel, mert nem volt mégse olyan sok egy húron pendülésünk. Helyette egy kis portfólió, ahol szerintem normális válaszokat adtam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__35..
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__35..
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__helyesiras__350401..
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__termeszettudomanyo..
(Ja, mellesleg szerintem te ne válaszolj oszthatóság témában, ha tojásokat kell pakolászni.)
"Ennyit a toleranciáról. („Mindenkit tolerálok, csak azokat nem, akik különböznek tőlem.”)"
A tolerancia számomra nem azt jelenti, hogy egyet is értek, vagy hogy nem teszem szóvá a véleménykülönbséget. De elfogadom, hogy mások nem olyanok, mint én; azt hiszem, ez nem is baj. :D
És a tolerancia nálam abban is megnyilvánul, hogy ritkán barmolok le másokat durván, mert visszafogom magam. :)
"Világméretű összeesküvés a névtelen fórumon! Szenzáció! Spektákulum!"
Már megint ezek a túlzások... :P
A kettő között is vannak ám lehetőségek; le sem tagadhatod, hogy ismersz ilyeneket. :D
De nem nyúzlak tovább, ha nem működtök együtt az 55 %-ossal, hát nem.
"Megnézem, legalább megismerem a világnézetedet."
Nem tudom, hogy fogod tudni megnézni, de sok szerencsét hozzá. :)
"Az én életemet meg csak a tudomány és a szex mozgatja. Hopp, lebuktam. Az egyik rovatba valójában csak szórakozni járok."
Hűha... Ha nem láttam volna tőled értelmes válaszokat ebben a kategóriában, akkor most nagyon csúnyákat gondolnék rólad...
"Minthogy egyedül az életkort adtad meg, mint a toleranciát befolyásoló faktort, így erre a következtetésre kellett jutnom. Teljesen logikus következtetés a maga nemében."
Csak nem vetted figyelembe, hogy én nem tudhattam, te mennyi idős vagy.
„Gyere ki a monitor mögül, ha mersz... :P”
< Hogy más szavaival válaszoljak: „ahogy óhajtod, amivel óhajtod, amikor óhajtod” >
Lehet, hogy nagyon gáz, de nem tudom, kitől származik az idézet. Pedig rákerestem a Google-lal is, de semmi... :(
"ad2: most hogy már tudod ki vagyok, akkor azt is tudod, hogy helyesírásilag nem tökéletesen adtam meg a nicket"
Írhatod a következő fekete pontomat, ugyanis ez is teljes homály volt. Mielőtt még ezt a választ írtad, próbálkoztam a betűkből új szót összerakni, semmi eredmény. :D
De most már tudom, mert utánanéztem. Önállóan. Mert én is ehhez vagyok szokva. :)
< Egyébként felismerem a válaszaimat, tudod, oda van írva, hogy „ez a te válaszod”. >
Ez igaz. De te tévesztettél meg, mivel azt írtad, hogy abban a kérdésben az első válasz a tiéd, meg talán a többi azonos %-ú is. :D
A kérdéseket köszönöm. Elismerem, hogy valóban tudsz értelmes válaszokat is írni; úgyhogy csináltam is neked néhány 100-ast.
Csak így tovább. :)
"Ja, mellesleg szerintem te ne válaszolj oszthatóság témában, ha tojásokat kell pakolászni."
Most lebuktam... :D
Nézd, nem lehet mindenki olyan okos, mint te; és ez most nem gúny.
Én legalábbis nem az a kategória vagyok. Annál a kérdésnél nem volt még válasz, én pedig elsőre könnyűnek néztem (nem vettem észre azt a bizonyos "és így tovább" kitételt), így elkezdtem írni. Aztán pedig már a helyesen értelmezett feladattal nem jutottam eredményre; de gondoltam, ha már begépeltem, akkor elküldöm.
Egyébként kiválóan értek ahhoz, hogyan csináljak h.lyét magamból; tudnék erre példákat mutatni, de nem teszem. :D
Egy kis kárpótlás: a zsebibabás feladathoz én valószínűleg hozzá sem tudtam volna szagolni; vagy ha igen, akkor elég sok idő és szenvedés árán jutottam volna valamire. Volt nemrég egy hasonló feladat, ahol nem volt válasz; azt kikínlódtam. :)
A te megoldásod szép volt, képpel együtt, ahogy kell. :)
„És a tolerancia nálam abban is megnyilvánul, hogy ritkán barmolok le másokat durván, mert visszafogom magam. :)”
OK. Értem. Most, hogy számomra minden világos, a magam részéről a tolerancia vonalat is terminálom.
"Világméretű összeesküvés a névtelen fórumon! Szenzáció! Spektákulum!"
„Már megint ezek a túlzások... :P”
Megint idegen tollakkal ékeskedem: „Nem adhatok mást, csak mi lényegem.” (Ezt talán még google nélkül is tudod. :D)
„De nem nyúzlak tovább, ha nem működtök együtt az 55 %-ossal, hát nem.”
Pedig ha még nyúztál volna, inkább elismertem volna, csak hogy szabaduljak végre tőle…
"Az én életemet meg csak a tudomány és a szex mozgatja. Hopp, lebuktam. Az egyik rovatba valójában csak szórakozni járok."
„Hűha... Ha nem láttam volna tőled értelmes válaszokat ebben a kategóriában, akkor most nagyon csúnyákat gondolnék rólad...”
Mer’ egyébként nem? ;)
„Csak nem vetted figyelembe, hogy én nem tudhattam, te mennyi idős vagy.”
Te nem vetted figyelembe, hogy én akár ennyi idős is lehetek. Vagy több.
„ Pedig rákerestem a Google-lal is, de semmi...”
Érdekes, nekem elsőre kiadja:
Benedetto hívja párbajra Claudiót. (Sem Calaudiot, sem Claoudio-t, csak az AkH szerint…)
Hovatovább, nem tudom nem észrevenni, hogy nyílt felhívásomra, melyet mindkét topikban megejtettem, eddig csak mismásolás és hallgatás volt a válasz. Tehát kedves „gyáva spenóthuszár és betoji nyúlbéla”, én ugyan nem vállaltam a nickem, de összefutottam volna veled örömmel élőben, ha ezt te lehetővé tetted volna.
„meg talán a többi azonos %-ú is. :D”
Mert nem néztem végig, hogy válaszolt-e valaki 86%-kal, aki nem én vagyok.
„úgyhogy csináltam is neked néhány 100-ast.”
Ahh, köszönöm! Még a végén felkúszom 87%-ra. Pezsgőt bontanék rá!
„Egy kis kárpótlás: a zsebibabás feladathoz én valószínűleg hozzá sem tudtam volna szagolni;”
Nem esett károm, és köszönöm az elismerést. (Egyébként észrevetted, hogy a kérdezők cs.sznek megköszönni? Ez miért van? Most ellenőrzöm, hogy azóta Kanga megköszönte-e, hogy megoldottam Zsebibaba problémáját.) (Ja, és nem szóltam be neki, hogy Zsebibaba tulajdonnév. Rombolom a saját troll-hírnevem.)
Üdv,
A Troll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!