Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A legtöbben itt miért kötődnek...

A legtöbben itt miért kötődnek annyira a tudományokhoz, hogy érzelmi megrázkódtatást okoz számukra, ha valaki kimondja az igazságot a tudományokról?

Figyelt kérdés

Ez a példa jól mutatja:

https://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__1..

Akik azt írták, hogy a tudományban számít a tekintély, azokat egytől egyig lepontozták, akik meg azt írták, hogy nem számít, azokat egytől egyig felpontozták.

Pedig szerintem pl. a 10-es válaszoló meglehetősen nagy butaságot ír. Azt állítja, hogy a tudományos bizonyítékok olyanok, mint a matematikai bizonyítások, vagyis megkérdőjelezhetetlenek. Szerintem már egy középiskolásnak is feltűnik, hogy a tudományos (pl. régészeti) bizonyíték teljesen más jellegű bizonyíték, mint egy matematikai tétel bizonyítása. Mégis felpontozzák. Miért? Kizárólag azért, mert védi a tudományt, és ezen az oldalon ez akkor is előny, ha szélsőséges butaságokkal csinálja?

2023. szept. 8. 20:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/85 A kérdező kommentje:

Ez megint irónia?

2023. szept. 9. 12:10
 42/85 anonim ***** válasza:
100%

"kevered a tudomány és a tudományos élet fogalmát."

Hogy 4 választ idézzem. A tudomány szempontjábol nem számit hogy van pár gyökér aki külömbőz okkokból hülyeséget ír, hosszű távon ugyis kiszelektálodnak. Mi az amit nem értesz a dolgon?? Mindenki elismeri hogy nem tökéletesek az elméletek. Vagy mit szeretnél?

2023. szept. 9. 12:11
 43/85 anonim ***** válasza:

Nem, ezek a száraz tények.

2023. szept. 9. 12:15
 44/85 anonim ***** válasza:

[link]

Ilyen ápólóként reális amit írsz.

2023. szept. 9. 12:16
 45/85 A kérdező kommentje:

Rendben, akkor reagálsz végre arra a kommentemre, amit azért írtam, mert te magad kértem, hogy írjam le a szerintem helyes választ. 37-ben találod. Kérlek írd le minimum 3 sorban, hogy mit gondolsz a szerintem helyes válaszról.

2023. szept. 9. 12:19
 46/85 anonim ***** válasza:
bocsi 44 rosz kérdéshez ment
2023. szept. 9. 12:20
 47/85 anonim ***** válasza:
100%

Pont az ottani állításodat cáfolja a 40. komment.

2023. szept. 9. 12:21
 48/85 A kérdező kommentje:
A 40-es kommentnek mi a franc köze van a 37-eshez? Ismét csak annyi, hogy igaz?
2023. szept. 9. 12:23
 49/85 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan annyi köze van hozzá, hogy rámutat arra a hibára, ami miatt helytelen a 37. kommentben írt válaszod.
2023. szept. 9. 12:24
 50/85 A kérdező kommentje:
A 40-esed önmagában is valami hablaty. Ha egy elméletet nem tudok cáfolni, akkor helyes. Ezt írtad le a logika szabályai szerint.
2023. szept. 9. 12:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!