A legtöbben itt miért kötődnek annyira a tudományokhoz, hogy érzelmi megrázkódtatást okoz számukra, ha valaki kimondja az igazságot a tudományokról?
Ez a példa jól mutatja:
https://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__1..
Akik azt írták, hogy a tudományban számít a tekintély, azokat egytől egyig lepontozták, akik meg azt írták, hogy nem számít, azokat egytől egyig felpontozták.
Pedig szerintem pl. a 10-es válaszoló meglehetősen nagy butaságot ír. Azt állítja, hogy a tudományos bizonyítékok olyanok, mint a matematikai bizonyítások, vagyis megkérdőjelezhetetlenek. Szerintem már egy középiskolásnak is feltűnik, hogy a tudományos (pl. régészeti) bizonyíték teljesen más jellegű bizonyíték, mint egy matematikai tétel bizonyítása. Mégis felpontozzák. Miért? Kizárólag azért, mert védi a tudományt, és ezen az oldalon ez akkor is előny, ha szélsőséges butaságokkal csinálja?
Ez megint irónia?

"kevered a tudomány és a tudományos élet fogalmát."
Hogy 4 választ idézzem. A tudomány szempontjábol nem számit hogy van pár gyökér aki külömbőz okkokból hülyeséget ír, hosszű távon ugyis kiszelektálodnak. Mi az amit nem értesz a dolgon?? Mindenki elismeri hogy nem tökéletesek az elméletek. Vagy mit szeretnél?

Nem, ezek a száraz tények.

Rendben, akkor reagálsz végre arra a kommentemre, amit azért írtam, mert te magad kértem, hogy írjam le a szerintem helyes választ. 37-ben találod. Kérlek írd le minimum 3 sorban, hogy mit gondolsz a szerintem helyes válaszról.

Pont az ottani állításodat cáfolja a 40. komment.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!