Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Vízbontással tudunk többletene...

Vízbontással tudunk többletenergiát kinyerni?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy a vízbontásnak milyen hatásfoka? Vizet bonthatunk ugye elektromos árammal, ekkor hidrogén és oxigén redukálódik, mely durranógáz, ha keveredik. A durranógáz elégetésével hőenergia szabadul fel, de dugattyúkba vezetve akár forgómozgássá alakítható. Ezzel pedig áramot termelhetünk. Ez az áram elegendő ahhoz, hogy legalább önfenntartó legyen a vízbontásunk, amennyiben a víz korlátlanul rendelkezésre áll? Netán többletenergia kinyerése? (Forradalmasítaná a hajózást)
2011. márc. 10. 17:29
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Kukacmukik mondok én nektek valamit.

Arról hallottatok már hogy az éter megcsapolása????

A víz rezonanciafrekvenciáján való impulzusos vízbontás.

Ajánlom figyelmetekbe:

[link]

jó böngészést

2011. márc. 20. 02:07
 22/29 anonim ***** válasza:

Fénykapu, lol....

"A hidrogén és oxigén elégetésekor keletkező energia legalább egy nagyságrenddel meghaladja a víz lebontásához használt energiát. Mindez annak köszönhető, hogy a hidrogén és oxigén szétválasztásakor és újraegyesülésekor megcsapoljuk az étert vagy más néven a nullapont energiát, ez adja az energiatöbbletet.

Ez látszólag ellentmond az energia-megmaradás törvényének, de igenis több energiát vehetünk ki egy rendszerből, mint amennyit befektettünk, ha azt a rendszert megfelelő módon építjük fel."

Ó hát hogyne...

1 millió forintot ajánlok itt fel kp-ban a tervező úrnak, hogyha eljön értem a prototípussal, itthon megtankoljuk vízzel és elvisz Bécsig és vissza vele.

Gondolom sose fog jelentkezni de hátha.

2011. márc. 20. 08:09
 23/29 anonim ***** válasza:

Én az előző ajánlatot megtízszerezem.

Ekkora ökröket a 21. században! A primitívségnek nincs határa.

2011. márc. 20. 08:17
 24/29 anonim ***** válasza:
Többlet energia mi? Baromság...
2011. márc. 20. 09:18
 25/29 anonim ***** válasza:

69% os válaszoló

Örülök hogy elolvastad, legalább már tudod hogy az éter a nullpontenergia.

Amúgy pont azt magyarázza hogy, nem mond ellen az energiamegmaradás törvényének, mert nem a semmiből lezs z energia hanem az éterből vonja el.

Amúgy ezt csak érdekességképpen linkjeltem.

Különben az 1 és a 10 milliótokból még egy normál autó sem jön ki mit akartok ti vízautót.

2011. márc. 21. 09:54
 26/29 anonim ***** válasza:

Nem akarom én megvenni a csodaautót... Csak vigyen el egy körre vele!

Amúgy szerinted az "éter" mi a túró, ha nem a semmi?

2011. márc. 21. 09:56
 27/29 anonim ***** válasza:

A normál autó remekül kijön 1 és 10 millióból is :)

De ez a hülye fizika még mindig úgy működik, hogy ugyanannyi energiát kapok vissza, mint amennyit befektetek.

Tehát ha szétszedem 100W energiával a vizet, a keletkezett gázt elégetve pontosan 100W energiát kapok vissza. Vagyis kapnék, mert a rendszer veszteséges lesz, tehát olyan 80W energia jön vissza. Vagy kevesebb.

Tudom, a fizikát a köcsög olajlobbi találta ki, de Faraday elméletileg még előtte élt, aztán ő is ezt mondta :)

2011. márc. 21. 10:36
 28/29 anonim ***** válasza:
Ha vibrációval bontod a vizet, akkor lehet önfenntartó.
2013. dec. 25. 09:12
 29/29 anonim ***** válasza:
Vibráció SEM bontja a vizet nyereségesen. A hidrogén-oxigén közötti kapcsolatot szét kell bontani. Ahhoz, hogy szétszakítsd a kovalens kötéseket, energiát kell befektetni. Totálisan lényegtelen, hogy ezt az energiát vibrációval, elektromos árammal, vagy hővel közlöd. A lényeg az, hogy kellő energiamennyiség nélkül a víz - víz marad. Egyébként már az egész világ szétesett volna kusza atomhalomra. Nem véletlenül vannak az atomok molekulába rendeződve - ez a legkisebb energia állapotuk, ahol stabilabbak, mint külön, egyedülálló atomokként.
2013. dec. 25. 14:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!