Vízbontással tudunk többletenergiát kinyerni?
Kukacmukik mondok én nektek valamit.
Arról hallottatok már hogy az éter megcsapolása????
A víz rezonanciafrekvenciáján való impulzusos vízbontás.
Ajánlom figyelmetekbe:
jó böngészést
Fénykapu, lol....
"A hidrogén és oxigén elégetésekor keletkező energia legalább egy nagyságrenddel meghaladja a víz lebontásához használt energiát. Mindez annak köszönhető, hogy a hidrogén és oxigén szétválasztásakor és újraegyesülésekor megcsapoljuk az étert vagy más néven a nullapont energiát, ez adja az energiatöbbletet.
Ez látszólag ellentmond az energia-megmaradás törvényének, de igenis több energiát vehetünk ki egy rendszerből, mint amennyit befektettünk, ha azt a rendszert megfelelő módon építjük fel."
Ó hát hogyne...
1 millió forintot ajánlok itt fel kp-ban a tervező úrnak, hogyha eljön értem a prototípussal, itthon megtankoljuk vízzel és elvisz Bécsig és vissza vele.
Gondolom sose fog jelentkezni de hátha.
Én az előző ajánlatot megtízszerezem.
Ekkora ökröket a 21. században! A primitívségnek nincs határa.
69% os válaszoló
Örülök hogy elolvastad, legalább már tudod hogy az éter a nullpontenergia.
Amúgy pont azt magyarázza hogy, nem mond ellen az energiamegmaradás törvényének, mert nem a semmiből lezs z energia hanem az éterből vonja el.
Amúgy ezt csak érdekességképpen linkjeltem.
Különben az 1 és a 10 milliótokból még egy normál autó sem jön ki mit akartok ti vízautót.
Nem akarom én megvenni a csodaautót... Csak vigyen el egy körre vele!
Amúgy szerinted az "éter" mi a túró, ha nem a semmi?
A normál autó remekül kijön 1 és 10 millióból is :)
De ez a hülye fizika még mindig úgy működik, hogy ugyanannyi energiát kapok vissza, mint amennyit befektetek.
Tehát ha szétszedem 100W energiával a vizet, a keletkezett gázt elégetve pontosan 100W energiát kapok vissza. Vagyis kapnék, mert a rendszer veszteséges lesz, tehát olyan 80W energia jön vissza. Vagy kevesebb.
Tudom, a fizikát a köcsög olajlobbi találta ki, de Faraday elméletileg még előtte élt, aztán ő is ezt mondta :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!