Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Milyen levegő hőfokszabályozót...

Milyen levegő hőfokszabályozót ajánlanátok kis tartományban?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy rövidesen kikelnek a palántáim, amiket az erkélyen szeretném tartani egy IKEÁs fém állópolcban, amihez van cipzáras műanyaghuzat. [link]

Tavaly egy időkapcsoló órával fűtöttem hajnalonként egy infralámpával, de ez elég vaktában ment, figyeltem mindig a meteorológiai előrejelzéseket és tapasztalati alapon megállapított időnként bekapcsoltattam az időzítővel bizonyos ideig az infralámpát, illetve ha túl hideget jeleztek, akkor beszedtem tálcástól éjszakára az összes palántát, de ez nem volt sosem egy jó megoldás.

Tud valaki ajánlani valamilyen termosztátot, amely mondjuk 6C°-15C° között kapcsolgatná a fűtő eszközömet és nem horribilis ára lenne?

Van valami ilyesmi?

ma 01:58
 1/1 anonim ***** válasza:
Csatlakozóaljzatos rlektronikus termosztátot bárhol olcsón vásárolhatsz, de ha a késő tavaszi Nap rásüt a kis fóliasátradra, akkor könnyen meggebedhetnek a növényeid. Rendes hőtartó üvegház nélkül én nem vacakolnák ilyesmikkel.
ma 02:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!