Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem?
Figyelt kérdés
Mostanában nem találok olyan lányt akit tudnék szeretni vagy ha esetleg mégis akkor elutasitanak... igy hát elkezdem magamban keresni a hibát... rendszeresen sportolok eleg magas szinten és külsőre úgy nézek ki..alapvetően izmos de mégis inkább mackós alkat... nem vagyok annyira alacsony sem 175 cm vagyok... belsőre más vagyok mint az átlag én még odafigyelek a másikra törődök vele érdekel mi van vele megbizhatnak bennem, én még tudok szeretni... negativumként meg kell említenem hogy nem szeretek nagy társaságban lenni mert nem szeretem az embereket és még ami baj lehet hogy őszinte vagyok... 17/f2016. febr. 18. 22:47
11/13 A kérdező kommentje:
minden héten * (véletlenül elkuldtem) más lánnyal beszélnem hanem minden reggel boldogan kerhetek fel hogy van nekem... és ez kortól függetlenül hiányzik... nem érzem hogy fontos lennék akárkinek is és hát nyilván magamban keresem először a hibát
2016. márc. 9. 22:58
12/13 anonim válasza:
Szerintem sem benned van a hiba :)
Több kene beloled!! 15L
13/13 anonim válasza:
Kedves kèrdező:)
Sok előttem szólóval egyetèrtve, ne magadban keresd a hibát. A gond azzal van, hogy a mai "modern" lányok nem fogják meglátni benned az embert. Persze általanosítani nonszesz lenne, de sajnos a lányok nagy rèsze ilyen. Okè, hogy jól nèzel ki, de nincs tovább. Látják az izmaid, a külsőd, kèsőbb az intim mèreted,ès itt meg is álltunk, sajnos. Persze fontos a külső, hisz a külső megfog,a belső megtart, de nem ennyire felszínes módon. Ne akarj változni, ne alard elsietni a dolgot. Valószínűleg nehezebben találsz majd párt mert normális vagy, de biztosabb kapcsolat lesz, az tuti! Kitartás, sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!