Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj velem?

Figyelt kérdés
Okos vagyok, figyelmes,kedves vagyok...megsem felelek meg senkinek...pedig azt hinné az ember hogy olyan fiut keresnek a lányok aki odafigyel rájuk buszke rá és szeret vele lenni mindegy mikor és hol...aki szeret kézenfogva sétálni vele és aki nem csak sexet akar hanem egy boldog kapcsolatot...akinek minden gondolata ő és ezt ki is tudja fejezni...dehát tévednem kellett...de mi az amin változtatnom kéne hogy végre felfigyeljenek rám? (külsőre is elég jól nézek ki 175 cm 75kg izmos alkat és rendszeresen sportolok... szoval nem hiszem hogy azzal lenne különösebb probléma) 17/f
2016. jan. 28. 23:14
 1/2 anonim ***** válasza:
69%
"Okos vagyok, figyelmes,kedves vagyok" azonkivül nagyon szerény is!
2016. jan. 28. 23:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Talan eppen ezert nem akarnak toled semmit, mert azt hiszik, hogy ugyan olyan szemet lada lehetsz mint a legtobb fiu. Attol fuggetlenul h kedves vagy egy lannyal, ez nem eleg gyakran. Lehet azt gondolja az a lany h arra kell neked es ezert vagy vele rendes. Nem is tudom ezt jol elmagyarazni :/ no meg 17 eves vagy van eleg idod megtalalni azt a lanyr akivel boldog kapcsolatod lehet. En is ugyan annyi idos vagyok, ezert mondom ezt.
2016. jan. 29. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!