Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bogi214 kérdése:
Velem van a baj vagy a mai fiúkkal?
Figyelt kérdés
Nagyon jó személyiségem van(mindìg mosolygós,kedves,jóindulatú,aranyos,vicces vagyok egy hibával nagyon híhrtelen haragú vagyok de már dolgozom rajta,hogy ne húzzam fel magam minden apróságon) csak az a baj,hogy nem valami jó testbe kerültem(170cm 80kg 95/B nem aránytalanul vagyok kövér mivel eloszlik rajtam a súly nem a bálna stílusú kövér megkeseredett csaj vagyok.Keményen dolgozom a fogyókúrán de nagyon nehezen megy egy részét ráfoghatom a genetikámra mivel sok a túlsúlyos a családomban de a csokievés nem a genetika hibája:)nem utálom magam a túlsúlyom miatt hiszen mindenkinek a legjobbat kell kihoznia magából és ebben nem jelenthetnek akadályt a kilók)Sajnos lehet hogy a fiúk szemében a plussz kilók kizáró tényezőknek számítanak.Csak a csomagolással foglalkoznak mostanában⁉A belső értékek ennyire háttérbe kell hogy szoruljanak⁉Sajnos ezt én már nem értem meg.Vannak mèg fiúk akiknek tetszenek a formásan túlsúlyos lányokat⁉Lehet hogy csak én próbálkozok rossz fiúknál⁉Elnézést kérek a helyesìrási hibákért és válaszokat köszönöm előre is💗15/L2016. jan. 25. 13:46
1/12 anonim válasza:
Csak egy tipp, amit én is ki akarok próbálni, mert jókat olvastam róla: Citrom ---> citromos víz ---> szervezet lúgosítása ---> egészséges mértékű fogyás.
2/12 anonim válasza:
Nalam is ez a helyzet csak en rajtam kicsit tobb a kg de nem sokkal es en 16 eves vagyok..
En is szenvedek a fogyassal de probalkozok.. :)
Ezt a citromos vizet kiprobaltam es nalam bevalt csak melle ne egyel csokit meg ilyeneket meg hanyagold nagyon a feher kenyeret az lenne a legjobb ha nem ennel egyaltalan azt :) es mozogj sokat :) 16/l
3/12 anonim válasza:
Cica, mit szeretnél 15 évesen ? Nagyon nagyon fiatal gyerek vagy, tudom "korán értek" és a "korotoknál érettebbek" vagytok, de egyet mondok, tök felesleges még ilyenen rágni magad. Majd ha 18-20 leszel és nem kellesz senkinek akkor el lehet kezdeni gondolkodni, addig ostobaság. Maradj gyerek amíg tudsz, annál kevesebb lesz a bajod.
4/12 anonim válasza:
1. Ez önmagában nem elég... Tény h valamit fogysz vele de az igazi fogyás a kajában rejlik! Ha már eleve a lisztet és cukrot kiixeled akkor nagyon sokat le lehet adni egy kellő mozgással plussz ez a citromos cucc... Nem tudom látni kellene téged képről h milyen alakod van a kiló nem számít amit leírtál! Van egy osztálytársnőm szintén "nehéz" de nem duci hanem jó alakja van pont az ideálom a magassága miatt elveszik ami hasonló mint a tied .... Ő 175/75 kg és iszonyat jó csaj nekem totál az ideálom! Ezért mondom hogy a 80 csak egy szám
5/12 anonim válasza:
170 cm-en NEM TUD normalisan eloszlani 80kg, ne altasd magad!
6/12 anonim válasza:
nem úgy kell fogynod hogy nem eszel ha nem mozognod kell nem 1 tábla csokitól hízol meg ha nem a napi sok étkezéstől nekem az a mottóm ehetsz bármit ha ledolgozod nem fogsz meghízni tőle!
7/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom az eddigi valaszokat.A citromos vizet lehet hogy kiprobalom.Feher kenyeret nem eszek csak teljes kiorlesu pekarukat.Sajnos a kommegium miatt fel kell noni hamar.Nekem nem volt meg egy baratom sem ugy voltam velele hogy meg raerek.Most sem szeretnek belefolyni egy rossz kapcsolatba csak azert hogy legyen valakim.De mar szeretnem ha lenne mellettem valaki aki tenyleg szeret es szamithatok ra.
2016. jan. 25. 14:08
8/12 anonim válasza:
csak azer orditasz mer kiereszted a haragod, am nincs para nézd meg a ki nevel a végén című filmet:'D
9/12 anonim válasza:
5 ös lehet hogy a te szemednek nem de van akinek bejön... Sokan azt írták a 175/75 re is hogy lehetetlen h arányos legyen és mégis jó csaj sőtt van egy 170/75 kg csaj az is bomba formában van és az osztályunk felének be jön szóval neked nem de másnak lehet igen! Ezt próbáld meg elfogadni :)
10/12 anonim válasza:
ja 9. jol irja de am az se jó ha pálcika meg az se ha disznó(egészségügyileg se:D szoval egészséges csajok jönek be nekem ien egeszseges izlesem van bár ezen belül a legveknyabtol a legvastagabig csak az egészséges kategoriába legyen, azaz ne a pordáját lásam meg ne legyen nagyob a hasa min a mele:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!