Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bogi214 kérdése:
Velem van a baj vagy a mai fiúkkal?
Figyelt kérdés
Nagyon jó személyiségem van(mindìg mosolygós,kedves,jóindulatú,aranyos,vicces vagyok egy hibával nagyon híhrtelen haragú vagyok de már dolgozom rajta,hogy ne húzzam fel magam minden apróságon) csak az a baj,hogy nem valami jó testbe kerültem(170cm 80kg 95/B nem aránytalanul vagyok kövér mivel eloszlik rajtam a súly nem a bálna stílusú kövér megkeseredett csaj vagyok.Keményen dolgozom a fogyókúrán de nagyon nehezen megy egy részét ráfoghatom a genetikámra mivel sok a túlsúlyos a családomban de a csokievés nem a genetika hibája:)nem utálom magam a túlsúlyom miatt hiszen mindenkinek a legjobbat kell kihoznia magából és ebben nem jelenthetnek akadályt a kilók)Sajnos lehet hogy a fiúk szemében a plussz kilók kizáró tényezőknek számítanak.Csak a csomagolással foglalkoznak mostanában⁉A belső értékek ennyire háttérbe kell hogy szoruljanak⁉Sajnos ezt én már nem értem meg.Vannak mèg fiúk akiknek tetszenek a formásan túlsúlyos lányokat⁉Lehet hogy csak én próbálkozok rossz fiúknál⁉Elnézést kérek a helyesìrási hibákért és válaszokat köszönöm előre is💗15/L2016. jan. 25. 13:46
11/12 anonim válasza:
a mai fiukkal is baj van de nem éppen az amit te megemlitettel... itt benned van a hiba akármennyire is fáj a dolog... mindenki azt mondja hogy neki a belső számít... na ez egy kamu... nincs olyan ember a foldon akinek nd számítana a külső... és nem feltétlenül kell szépnek lenned hozzá de a srác szemében szépnek kell tunnod... hogy aztan büszke lehessen rád... en egy normális fiunak vallom magam es amit a belsodrol írtál az a tökéletes nekem de a külsod miatt nem tudnálak szeretni mert nem találok szépnek egy kövér lányt és en sem vagyok túlsúlyos (bar az voltam)... de lesz aki szépnek fog gondolni de feltehetőleg nem egy szőke herceg lesz fehér lovon hanem egy hasonlóan túlsúlyos srác... amivel szintén semmi gond nincsen mert majd tudjátok értékelni egymást :) szoval a tanacsom hogy hasonlo kaliberű sracoknal probalkozz tobb sikerrel fogsz járni :) 16/F (ha valamit szeretnéd hogy jobban kifejtsek írj :))
12/12 anonim válasza:
esetleg tudnál egy képet küldeni arc nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!