Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem?
Figyelt kérdés
Szerintetek miért nem jövök be egy fiúnak sem? 14 éves vok és még nem volt 1 barátom sem . Szerintem nem vagyok nagyon ronda. Megbizhatónak és kedvesnek tartom magam (mások is ezt mondják). Néha nagyon őszinte vagyok másokkal. Mi a baj velem hogy, nem tudok egy barátot szerezni .2016. jan. 26. 19:55
1/14 anonim válasza:
Várj két évet, aztán kérdezd meg újra.
2/14 A kérdező kommentje:
Már nagyon szeretnék egy barátot. Barátnőim is azzal cikiznek hogy soha nem 1 lesz barátom
2016. jan. 26. 20:00
3/14 A kérdező kommentje:
lehet hogy k**va ronda vok . Nem tudom .
2016. jan. 26. 20:01
4/14 anonim válasza:
"lehet hogy k**va ronda vok . Nem tudom ."
Küldj képet, és megmondom!
5/14 anonim válasza:
Bakker ha 14 évesen ennyi gondom lett volna
Hiddel még bőven van időd:)
6/14 anonim válasza:
Amugy ja így nem lehet eldönteni, hogy veled van és baj
7/14 anonim válasza:
14 évesen ez nem egy nagy dolog...de az összes ilyen kérdés kérdezőjükben egy közös van...mindegyik dagadt...
8/14 anonim válasza:
A rondára tenyleg kepet kene kuldened... Tobbi alapjan rendben vagy
9/14 anonim válasza:
#7 es ha dagadtak akkor mi van szerintem semmi ok is ugyan olyan emberek mint a vekonyak..
Amugy nyugi meg ra ersz ezzel en 16 eves vagyok es nekem sem volt meg baratom es en se vagyok meg elkesve szoval nyugi :)
10/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat . Én nem itélek el embreket a kinéztük alapján, de én szerintem normális alkatú vagyok.
2016. jan. 26. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!