Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt valaki aki kb egy 3 évvel ezelőtt hosszan próbált szemezni velem egy buszon. Nekem is tetszett ő csak baromi gyáva voltam, és nem léptem semmit. Ha most ráírok facen hogy mégis tetszel lehet még ebből valami?
Ugyanilyen helyzetben voltam egy csajjal, csak én beszéltem is vele.
De 3 év után arra sem emlékezett, szval nem hiszem h egy pillantásra emlékezni fog.
Te még jobban jártál, mint én, mert én a srác nevét sem tudom és utoljára kb. 1 éve láttam (veszett ügy).
Szerintem megérné ráírni.
Igazából nem csak egy pillantás volt, párhavonta jött egy olyan alkalom , hogy egy tömegközlekedési eszközön utaztunk, többször is kipróbált felém fejezni valamit, végül legutoljára perceken keresztül próbált velem szemezni. szerintem ezek vagy egy évre szépen el voltak oszlatva. Egyébként úgy találtam meg a facebookját hogy átkutattam az összes profilt abból a kisvárosból ahonnan ő bejárt.
Én attól félek:
-mi van ha már nem tetszek neki? eltelt 3 év.
-mi van ha valójában egyenesen belém volt zúgva, ebben az esetben egy hosszan elhúzódó traumát okozhattam neki egy csalódással ami miatt lehet hogy haragszik rám.
-mi van ha már van valakije?
Egyébként lehet kicsit bonyolítja a helyzetet hogy mindketten fiúk vagyunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!