Vannak még itt olyan nyugatellenes fiatalok, akik a Rendszerváltás után születtek, mégis mindigis jobban tetszett nekik a Szovjet-Keleti kultúra, mint a Nyugati? Ti mit gondoltok Putyinról, tisztelitek? Szeretnétek a jövőben Oroszországban élni?
Nyugaton van jó lét,ott lehet megélni,ott dübörög a gazdaság.
A keletben nem látok potenciált arra hogy a közeljövőben ez megvalósuljon,az orosz gazdaságban főleg nem,megtöri a nyugat amikor csak akarja.
17/f
Egy kicsit pontosíts a kérdésen.
Ez a nyugat már nem az amelyik 30évvel ezelőtt volt ahogy Oroszország sem.
40éve egyértelműen nyugati minta működött jobban de ma már nagyon kiegyenlített lett a helyzet.
Kicsit fordított is a helyzet mert most a nyugat próbál hódítani az ideológiával(uniós táblák lenin szobrok helyett) és Oroszország aki gazdasági eszközökkel teszi ezt.
A jövőben is Magyarországon szeretnék élni ha tehetem.
"Szeretnétek a jövőben Oroszországban élni?"
Én már régóta hangoztatom, hogy el kéne mennetek az orosz jólétbe, ha arra vágytok. Lazítani kéne a kijutási feltételeken és mehettek.
"Paks2-nek ma csengettek, annyira meggyengült a rubel. A ruszkik csődbe mennek"
Az nem számít, túl materialista szemmel látod a világot. Kelethez tartozva boldogabb életünk lehetne, a boldogság pedig nem a pénzből jön.
Küldöm a számlaszámom, ha szerinted a pénz nem boldogít :D
Szerintem jobb sírni egy Merciben, mint egy bringán...
Na, jöhet a mani, ha gondolod.
Szerintem neked még annyi pénz sem kell, amiből kenyeret tudsz venni, mert a táplálkozás is olyan mocsok materialista dolog, meg amúgy is, te majd csapolod a spirituális, éteri energiákat, hiszen annál laktatóbb nincs is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!