Volt már, hogy egy fiú/lány nem tetszett külsőre, de a személyiségébe mégis beleszerettetek?
Velem a következő eset történt meg.
Diákmunkán együtt dolgoztam egy alacsony csajjal, aki testalkatra deszka volt, cigizett, volt tetkója, és száj piercing-je. Rólam tudni kell, hogy a deszka testalkattal kiegyezek, de nem szeretem, ha valaki cigizik, tetkós, és van piercing-je. Meló közben elkezdtük beszélgeti, és szimpatikus lett. Műszak végére szinte összehaverkodtunk, és rendesen felkeltette a figyelmemet. Jött a szokásos face-n felveszem a kapcsolatot, bókolgatok neki, érdeklődök iránta stb. Aztán jöttek a problémák. Idővel feltett magáról k.urv.@s képeket, kiderült róla, hogy problémás a haveri köre, és ő sem olyan, mint ahogy elsőre tűnt. Végül megszakítottam vele a kapcsolatot. Azóta párszor találkoztam vele futólag, de nem foglalkoztam vele. Ez a beleszeretés csak átmeneti volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!