Fiúk, ha csillog a szemetek, akkor tényleg szerelmesek vagytok már abba a lányra, akire így néztek? Ilyenkor minden esetben csillog, vagy van, hogy nem látni ilyen jelet mégis tetszik nektek nagyon egy lány?
Figyelt kérdés
2014. nov. 1. 19:21
1/10 A kérdező kommentje:
*lányba
2014. nov. 1. 19:22
2/10 anonim válasza:
vagy csak betegek vagyunk, vagy belefújt a szél és könnyezünk... ezer oka lehet.
3/10 anonim válasza:
a kutyafáját micsoda szakszerű levezetés. :D igen, olyankor csillagszemű juhászokká válunk :P
5/10 anonim válasza:
Én eddig egy ember szemében láttam ezt a csillogást,mikor rám nézett,nem olyan régen,egyszer.Akkor azt gondoltam,szerelem,ma már tudom,hogy csak tetszettem neki és vágyott rám.Szerelmes viszont soha nem volt,és már nem is lesz az belém.A szem csillanása néha megtévesztő.
6/10 anonim válasza:
az hogy csilog a szemünk sokmindentöl függ.. ne ilyesmiböl.akard megtudni hogy bejösz e valakinek mert télen egy szeles estén a kivilágitot fötéren minden férfi szerelmesen fog rádnézni. ez egy butaság
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm annak, aki komolyan vette a kérdést. Az első kérdésről annyit, hogy akire néztek már így, az tudja miről van szó, nem lehet összetéveszteni semmivel, a csillogó szem megfogalmazás csak annak szólt, hogy talán így volt a legkönnyebb körülírni. Igazából a kérdés második fele lett volna a lényeg, vagyis, hogy amikor egy fiú nem "úgy" néz rád, akkor még tetszhetsz neki, vagy a nézésből egyértelműen le lehet szűrni, ha igen?
2014. nov. 1. 19:33
8/10 A kérdező kommentje:
És még annyit, hogy a be van füvezve stb... megnyilvánulások marha unalmasak, próbáljatok meg valami újat kitalálni, mert nemhogy poénosak, de még eredetiek sem vagytok.
2014. nov. 1. 19:34
9/10 anonim válasza:
Ram is nezett mar igy pasi,mes igen szerelmes beled.Amikor valaki csak le akar fektetni valakit azt lenet latni a szemeben es a ketto kozott priasi kulonbseg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!