Tetszik egy lány (én 12 éves fiú vagyok) és már második óta tetszik de nem tudom hogy szólítsam meg. Meg hát nem is nagyon tudom mert folyton a barátnőivel van. Van ötletek hogy tudnék mégis vele beszélni?
Figyelt kérdés
2014. szept. 11. 17:40
1/10 anonim válasza:
Ilyen kérdésekkor felmerül bennem hogy Anyukád vagy Apukád esetleg ha van tesód nem tud segíteni?!
2/10 anonim válasza:
Vegyél neki csokit. Ebben a korban nagyon szeretik ezt a lányok. :)
3/10 A kérdező kommentje:
1. kommentelőnek. nem mert öcsém van.
2014. szept. 11. 18:12
4/10 A kérdező kommentje:
2. kommentelőnek köszi:)
2014. szept. 11. 18:12
5/10 anonim válasza:
Ne csajoz még ráérsz nem kell
6/10 A kérdező kommentje:
Miért ne csajozzak? megtehetem
2014. szept. 12. 19:19
7/10 Executioner válasza:
Azt utálom a mai gyakorikérdéses commentelőkben hogy lealacsonyítják a 12 éveseket. Most 2x olyan gyors az idő mint régen. Amiket most javasoltok azokat a 6 évesek csinállják. Értitek? Engem nem az zavar hogy korai a csajozás/pasizás, az szerintem is korai, de szerintem nagyon sértő hogy folyton ez van:
Kiskocsi
Legó
Barbi
Baba
Stb...
Vannak jó szándékúak is tudom, de ezt le kellet írnom.
Nem érdekel hogy hogy szavaznak le.
Na szóval:
Iskola után, ha nem a barátnőivel megy haza akkor ott az alkalom, akkor tudod tenni amit jónak látsz.
:D
12/F
8/10 anonim válasza:
Miért hetes, talán politikus vagy, hogy leszavaznak? XD
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi!
2014. szept. 14. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!