Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem?

Figyelt kérdés
Szerintetek miért nem jövök be egy fiúnak sem? 14 éves vok és még nem volt 1 barátom sem . Szerintem nem vagyok nagyon ronda. Megbizhatónak és kedvesnek tartom magam (mások is ezt mondják). Néha nagyon őszinte vagyok másokkal. Mi a baj velem hogy, nem tudok egy barátot szerezni .

2016. jan. 26. 19:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Akkor nincs miért aggódnod:)
2016. jan. 26. 21:04
 12/14 anonim ***** válasza:

A gyerekeknek nem ez a dolguk, már bocsánat. Én is gyerek vagyok, nálad több mint két évvel idősebb, nem kell szívózni akármivel is. A barátnőid meg nemt'om mi a f_szért cikiznek ilyennel, ha te a barátnőjük vagy. Ez egy személyes döntés. Ez több annál minthogy d_gjon valaki 14 évesen, mert hú de menő, vagy hogy valaki menőzzön. Akármit is mondanak, 14 évesként még attól vagy menő, ha deszkázol, vagy szorgalmas vagy és jók a jegyeid az iskolában, ha okos vagy mindenképpen. Vagy csak menőzz nekik azzal, hogy milyen király, hogy neked nincs barátod, nem vagy korlátozva, Jó arc vagy, valamint nem ilyen dolgokkal foglalkozol értelmesebb tevékenységek helyett.

És szerintem kezdj el kosarazni. :)

Nagyon jó szórakozás és talán még valaki olyat is találhatsz aki tényleg szeret. De ezt majd csak később.

Ha esetleg Budapesti vagy, ajánlom kezdőnek a ligeti street pályát a műfüves focipálya mellett, de ha már jobb leszel, mehetsz az Erzsébet térre is. :D

2016. jan. 27. 16:31
 13/14 A kérdező kommentje:

Én nem szeretnék d__gni csak szeretnék egy barátot.De amióta kiirtam a kérdést meggondolatam magam, és a sorsa hagyom az egészet.

Én valamilyen szinten okosnak tartom magam.Nem menőzés céljából szerenék egy barátot.kosaraztam régen csak abbahagytam mert a futástól ugrálástól nagyon fát a fejem. + rendzeresen gördeszkázok (imádok gördeszkázni).köszönöm szépen a kommentedet.:)

2016. jan. 27. 20:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Szívesen, de különben én nem feltétlenül arra gondoltam, hogy te akarsz d_gni, hanem, hogy a barátnőid és nem kell őket mindenben követni. :D
2016. jan. 28. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!