Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Járjak vele vagy várjak a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járjak vele vagy várjak a szerelemre? Velem van a baj? 18/L

Figyelt kérdés

Lassan 18 éves lány vagyok, végzős, de még soha nem volt barátom. Nem is csókolóztam még. Már 9.-ben az osztályom nagy része bulizott, ivott csajozott/pasizott. Én ekkor az életem még a tanulásnak szenteltem és feleslegesnek tartottam, hogy egy éjszakára összefeküdjek bárkivel is. Mondjuk erről a véleményem nem változott meg. A baráti társaságom pedig visszahúzódó és csak moziba járunk, ahol nem nagyon lehet ismerkedni. Én még mindig hiszem,hogy eljön a nagy Ő. Hogy őszinte legyek, magam sem értem. Voltak már fiúk akikkel jól elbeszélgettem és szimpatikusak voltak. De utána facebookon próbáltak udvarolni, felvenni velem a kapcsolatot. Hiába volt először szimpatikus, de utána már...nem azt mondom,hogy undorodtam tőlük,de csak le akartam rázni. Persze ez nem mind egyszerre volt. Most osztálytársam próbálkozik. Nagyon kedves fiú,aranyos és soha nem bántana meg. A kinézetével sincs baj,átlagos(bár nem ez alapján ítélem meg) Ennek ellenére mégis úgy érzem,hogy nem illünk össze. Külső szemlélőként figyelve nincs vele bajom. Viszont ha a saját szemszögemből nézem,akkor sok minden idegesít benne. Például mindig jópofizni akar,saját magát lejáratja mások előtt csak azért,hogy vicces legyen és mindig idétlenkedik. Ezzel nem bántani akarom és nem is fogom. De ami zavar,hogy nem vonzódok hozzá. Volt már fiú, akivel majdnem jártunk,de utána ő nem keresett. Őt pedig szerettem volna és közel is engedtem volna magamhoz. Egy másik fiúnak aki tetszett barátnője lett. Velem van a baj,hogy "elüldöztem" a többi fiút?

Járjak csak azért az osztálytársammalmert kedves és soha nem bántana meg éshogy boldoggá tegyem őt? Vagy várjak arra a személyre akit én is tudok szeretni? Ha egyáltalán lesz olyan...

2016. jan. 21. 22:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne járj olyannal, akit nem szeretsz.

Szerintem nem sok miről maradtál le. Kitartást:) előbb-utóbb úgyis megtalálod az igazit. Amiatt járni valakivel, akit nem szeretsz, hogy ne légy egyedül szerintem nem lenne túl jó döntés.

2016. jan. 21. 22:35
 2/11 anonim ***** válasza:
Nincsen veled semmi baj,de ne akarj olyyanal eggyütt lenni akit nem szeretek,hiddel bőven van még időd,nem késtél le semmiről
2016. jan. 21. 22:50
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Várj az igazira! Nem lennél az osztálytársad mellett boldog és ezzel őt is tönkre tennéd! De esetleg megpróbálhatjátok hátha belé tudsz szeretni és boldog lenni de nem sok esély van rá és sok idő is lenne... En inkabb a varoknál döntenék fiúként és ezt is teszem... Te jó ég hány csajjal lehettem volna már csak mindig mást szerettem igy nemet mondtam és most úgy irok neked hogy 19 évesen még mindig szűz vagyok és még csan nem is csókolóztam pedig rég elveszthettem volna az itteni könnyű vérűekkel... Csak én sajna más vagyok...
2016. jan. 21. 22:59
 4/11 mari95juana válasza:
Küldj egy képet privibe. Megmondom veled van e baj..
2016. jan. 21. 23:00
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

3-as, azért jó látni,hogy vannak még normális fiúk, akiknek nem a rib.ncok a fontosak. :)))

2016. jan. 21. 23:07
 6/11 anonim ***** válasza:
3 mas, én is hasonló vagyok, csak eggyel fiatalabb
2016. jan. 21. 23:13
 7/11 anonim válasza:
semmiképp ne járj olyannal aki nem tetszik, majd eljön az igazi, akinél nem fogsz kifogást találni, nem akarod majd lekoptatni. csak azért mert lassan 18 leszel nem kell bárkivel beleugrani egy kapcsolatba és másba se..
2016. jan. 22. 00:51
 8/11 anonim ***** válasza:

Szia.

1) Az, hogy mikor lesz barátod nem függ attól, hány éves vagy. Ez nem kötelező jellegű. Ha 23 évesen lesz akkor 23 évesen lesz. Ezt neked kell érezned és nem másoknak befolyásolnia téged.

2) Tényleg semmi probléma nincs azzal, hogy nem is csókolóztál, nem jártál senkivel és hasonló dolgok! De vigyázz! Sok ember ezt szereti kihasználni (Az ártatlan kis lány még nem volt senkije majd én meghódítom típusú férfi). Ilyenkor nagyot lehet csalódni és ez rosszul fog végződni számodra.

3) Azzal járj akit szeretsz. Érdekből senkivel sem. Nem a középkorban vagyunk, nem az fog számítani, hogy a srác jól érezze magát, hanem az, hogy Neked jó legyen. Ha te szereted a srácot és tényleg így is érzed és ő is téged és meg is bízol benne. (De a szerelem tényleg meg van!). Akkor áldásodat adhatod a dologra. Addig szerintem ne.

4) Egy éjszakás kalandoknak nincs értelme. Ez csak a srácok hülyesége (Bocsi nektek, bár én is férfi vagyok, de szerintem akkor badarság, neked se és a lánynak sem jó. Lehet akkor éppen kiélvezitek a pillanatot, de az igazi szexet sose tapasztaljátok meg amikor egymást tényleg meg ismeritek még testileg is, hogy a másik mit szeret és ha úgy csináljátok sokkal de sokkal jobb lesz mintha valakit a discoba össze szedsz és hazamentek).

5) Ismerkedés: Társkereső oldala: Hagyd. A férfiak többsége a farkát akarja mutogatni, vagy csak szimplán képeket rólad (Sajnos a legtöbb társkereső oldalon ezért van kevés lány). Természetesen lehet ott is emberekre akadni, akik normálisak, de el kell viselned sok sok ilyen embert akik azt akarják tőled (Ahogy a facebookos dolgaidat írtad).

6) 18 éves vagy, érettségizel, végzős, gondolom tovább tanulás játszik, hisz eddig is tanultál (Gondolom pozitív sikerekkel). Koncentrálj arra, hogy minden rendben legyen és majd nyáron (Lazulhatsz). Egyetemen ismerkedni jobb és értelmesebb társaságokkal találkozol, mint a mai középiskolában (Ecsethajak és az egyéniség/egyediség hiánya, a világról való ismeret [Nem ismerése]).

6+1) Ezek csak a saját gondolataim. Voltam olyan lánnyal (19 éves volt). Akinek még nem volt sohasem senkije, ez nem volt nekem sem probléma, neki sem, hisz meg értettem a helyzetét és nem is erőltettem rá semmit. Se első csókot gyorsan, se az ágyban együtt létet, se azt hogy már úgy legyünk, hogy hosszabb ideje ott alszik nálam és a hasonló dolgok, tudod hogy van ez. (Sajnos azóta már nincs meg, a távolság miatt. Nem magyar volt a lányt, [Bár egy ideig itt élt]).

Ahogyan az előttem szólók is mondták. Akit szeretsz. De vigyázz azért, sok az olyan ember aki manipulál. Előtte mindenkit ismerj meg! Ez fontos, hogy megismerd kellőképpen és ne vágj bele azonnal! Sok lány úgy szeret valakivel lenni, hogy előtte a fiú a barátja lesz [Igen lányok mondták, tehát ezt férfiként is merem állítani!].

De a még fontosabb dolog, hogy Te te legyél! Ezek mind csak mások véleménye, az előttem és az utána válaszolóké is. A döntés úgy is a te kezedben van. De! Mindig használd az agyad így meg spórolsz egy csomó időt és csalódást. Mert ugyebár az idő a legdrágább dolog a világon és annak add az idődet aki tényleg meg érdemli. Aki nem értékeli, hogy rá szánod, azzal nem lesz érdemes foglalkoznod.

Remélem valamit segítettem. ;)

2016. jan. 22. 02:01
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát gondold át kikkel ismerkedtél beszélgettél. Aki neked a legszimpatikusabb azt válaszd. Beszélgess mindenkivel, de tényleg csak azt a személyt válaszd akit szeretnél és el tudnád képzelni vele a jövődet, ne azt aki kedves és, mert pánikolsz, hogy nem lesz senkid.
2016. jan. 22. 17:38
 10/11 anonim ***** válasza:
Basszus, mintha ezt rólam írtad volna.. 18/L
2016. jan. 23. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!