Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Varjak meg a szerelemre 22...

Varjak meg a szerelemre 22 evesen vagy fekudjek le egy szimpatikus pasival?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 6. 13:56
 1/10 To7ka ***** válasza:
68%
Ez jó kérdés...:) Mire vágysz? Hogy éreznéd magad utána? Zavarna, ha kihasználnának? Sokra tartod a szüzességed, hogy csak úgy egy random alkalomra odaadd? Vagy miért nem nyitsz több pasi felé, akivel lehetne kapcsolat, és közelebb kerülhetnétek egymáshoz még szex előtt?
2015. ápr. 6. 13:59
 2/10 anonim ***** válasza:
84%

Feküdj le egy szimpatikus pasival. Nyugodtan. Nincs miért várni, nem leszel rosszabb, kevesebb azért, mert szexelsz valakivel. :)

Nem a középkorban élünk, nincs miért tartogatni magad. Lehet, hogy nem lesz olyan jó, mintha szerelmesen tennéd, de az is lehet, sokkal jobb lesz, mint a szerelmeddel. Ki tudja.

Tedd, ami jól esik és ne szégyenkezz azért, mert szexelsz. Nem rossz dolog az.

2015. ápr. 6. 14:00
 3/10 anonim válasza:
77%
Én 20 évesen kíváncsiságból lefeküdtem egy sráccal, eszméletlen jó volt és nem bántam meg, mert nem voltam szerelmes. De persze ebben benne van,hogy jó adottságokkal rendelkezett, vonzó külsővel és tapasztalt és figyelmes is volt.
2015. ápr. 6. 14:02
 4/10 anonim ***** válasza:
17%

Szóval mintha én lettem volna :D

2015. ápr. 6. 14:07
 5/10 anonim ***** válasza:
63%
A herceg fehér lovon, akire vársz, úgyse jön el soha. Feküdj le egy szimpatikus pasival! De még jobb lenne, ha össze is jönnél eggyel. Attól, hogy külsőre nem teljesen tökéletes, még jól érezheted magad vele.
2015. ápr. 6. 14:13
 6/10 anonim ***** válasza:
68%
#5 Nem mindenki akar kapcsolatot és nem mindenki alkalmas párkapcsolatra. :D "Jó lenne ha összejönnél egyel" - miért? :D Miért lenne jó? Hadd döntse már el, neki mi a jó, ne te akard meghatározni.
2015. ápr. 6. 14:16
 7/10 anonim ***** válasza:
38%
Fekudj le vele. A szerelem majd kialakul. N
2015. ápr. 6. 14:18
 8/10 anonim ***** válasza:
66%
Ismerkedj minél több emberrel, ha úgy érzed már szükséged van rá, vagy csak nagyon kíváncsi vagy akkor feküdj le egy szimpatikus sráccal nyugodtan, a szerelem majd megtalál, fölösleges várni rá.
2015. ápr. 6. 14:22
 9/10 anonim válasza:
64%

ahogy érzed! én várok

bár parázok ha 30 évesen találkozok és kinyögöm h rá vártam lehet körberöhög el otthagy xxxxD :D

de ezt te döntsd el! ennyi erővel licit oldalra is kitehetnéd! :)

(20/L)

2015. ápr. 6. 15:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Miért, kedves kérdező, eddig miért került el a szerelem?
2015. ápr. 9. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!