Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Érdemes várni a szerelemre?

Érdemes várni a szerelemre?

Figyelt kérdés

Idősebbek és tapasztaltabbak véleménye érdekelne elsősorban, nem a bízom benne és talán egyszer rám is rámtalál típusú válaszok. :)

Szerintetek van értelme várni a nagy szerelemre és vele átélni, megtenni mindent, vagy " éljünk a mának", hátha sosem jön el az, akire várunk?

Minden választ köszönök szépen.

:-)

2013. szept. 19. 19:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
13%
Én a lottóötösre várok.
2013. szept. 19. 19:12
 2/15 anonim ***** válasza:
Ez én sem tudom eldönteni. Szomorú is vagyok. :(
2013. szept. 19. 19:12
 3/15 anonim ***** válasza:
nem
2013. szept. 19. 19:13
 4/15 A kérdező kommentje:

Hupsz, most látom, hogy már egy rakás ilyen kérdést kiírtak. Bocsi. Nem vettem észre.

Az nekem is jól jönne!

Hány évesek vagytok?

2013. szept. 19. 19:15
 5/15 anonim ***** válasza:
Ha csúnya v alacsony srác vagy, akkor nem érdemes.
2013. szept. 19. 19:20
 6/15 HBozont válasza:

Minek, ha az leszel tudni fogod.

Addig meg buli ezerrel :D

2013. szept. 19. 19:43
 7/15 anonim ***** válasza:
szerintem igen.
2013. szept. 20. 07:16
 8/15 A kérdező kommentje:

Aki szerint nem, miért nem?

És aki szerint igen? Valami pozitív történet?

Na és mit csináljon az, aki nem nagy bulis?

A buliezerrel az mit takar? Mert én nem szeretnék úgy belemenni laza dolgokba meg egyéjszakás borzalmakba, hogy még nem volt senki.

Nem szeretném kiárusítani , mindegy kinek odadobni magam. De várni meg.,...nem egyszerű ez, igaz? :)

2013. szept. 20. 19:22
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Érdemes. ;-) Ha nem is feltétlen nagy, mindent elsöprő szerelemre, de kölcsönös vonzalmon alapuló kapcsolatra mindenképpen. Gondolom, lány vagy. Ha igen, akkor hidd el, egy rosszul megválasztott partner, aki csak azért kellett, hogy büszke lehess, hogy "van valakid", és igazából rossz vele - az nem éri meg, szenvedés. És rosszat tesz az önértékelésednek is. :-S

Amúgy annyira talán nem kell ezen a témán görcsölni, azt javaslom. Csak légy nyitott az emberek felé.

L

2013. szept. 20. 21:35
 10/15 Hanariko ***** válasza:
nem vagyok túl tapasztalt, vagy hát nem is tudom, de én úgy vagyok ezzel hogy nem kell várni a legendás "nagy Ő"-re, de nem is kell mindenkivel rögtön összejönni/összefeküdni. Szóval közép út. Ismerkedj, építs kapcsolatokat, ne félj az újtól, de légy észnél.
2013. szept. 24. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!