Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Érdemes várni a szerelemre?

Érdemes várni a szerelemre?

Figyelt kérdés

Idősebbek és tapasztaltabbak véleménye érdekelne elsősorban, nem a bízom benne és talán egyszer rám is rámtalál típusú válaszok. :)

Szerintetek van értelme várni a nagy szerelemre és vele átélni, megtenni mindent, vagy " éljünk a mának", hátha sosem jön el az, akire várunk?

Minden választ köszönök szépen.

:-)

2013. szept. 19. 19:10
1 2
 11/15 vakondka ***** válasza:

Mindenképpen érdemes várni a szerelemre, lagalábbis az első olyan fiúra, akivel kölcsönösen komoly érzelmeket tápláltok egymás iránt.

...én is kivártam és megérte :)

2013. szept. 24. 23:05
 12/15 A kérdező kommentje:

Hány éves vagy?(voltál)

:'(

2013. szept. 24. 23:07
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem érdemes a nagy Őre várni 23/F vagyok még mindíg szűz és lett volna 2 alklmam egyéjszakásra de sajnos nekem az érzelemmentes csak testiségre épülő kapcsolat nem vonzó. De sok embret látok aki élvezi, hogy minden nap mással bújik ágyba és boldognak tűnnek lehet, hogy nekik van igazuk.
2013. szept. 24. 23:37
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem, nálam az nem játszik. Nekem biztonság ( is) kell. Amúgy nem zavar mások hogy élnek. :-)
2013. szept. 25. 09:02
 15/15 vakondka ***** válasza:

Én 23 éves voltam mire megtalált az első nagy szerelem.

Aztán a második lett a feleségem, most 42 vagyok.

2013. szept. 25. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!