Érdemes várni a szerelemre, vagy hallgattassam el a szívem?
Küldj magadról egy képet és ha tetszel, lehetsz a barátnőm.:D
No viccen kívül: regisztrálj fel egy társkereső oldalra, szólj nekem és írd meg hova regisztráltál és én megkereslek.:) 25/F
Én ugyanezzel a problémával küszködtem. Én is csak vártam vártam és vártam,de sehol senki... Én két hete vesztettem el a szüzességem egy olyan emberrel,akivel nem jártam,de már nagyon rég óta tetszett,nyár óta mondhatom,h szeretem is...tehát én fél évig bírtam várni,addig már nem egyszer kavargattunk stb,de nem voltunk együtt. Ezt a dolgot megbeszéltük,h neki állítólag nincs ideje kapcsolatra és nem akar hülyének nézni stb. Ebből nem tudom,h mennyi az igaz,de szeretném hinni,hogy nem átverésből mondta,hiszen nem egyszer mondtam már,hogy mondja inkább el őszintén,ha nem érez semmit..no mindegy,ezekbe nem megyek bele. lényeg,hogy én olyan emberrel vesztettem el pár hete,akiért én odáig vagyok,még akkor is ha ő nem,és én nem bántam meg.Kedves és törődő volt,teljesen meg tudtam benne bízni meg minden. Persze sajnálom,h nem kapcsolatban vesztettem el,mert úg lett volna az igazi,meg úgy is terveztem,de azt mondják,h inkább bánj meg olyan dolgokat,amit megtettél,de akkor jó volt,mint h azt bánd,h nem tetted meg. Én ezzel egyetértek,én szeretem és nekem ennyi elég volt,prsze fáj,h nem vagunk egütt.Remélem bárhogy is döntesz,azt a döntést nem fogod megbánni! :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!