Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Érdemes várni a szerelemre,...

Érdemes várni a szerelemre, vagy hallgattassam el a szívem?

Figyelt kérdés
Huszonéves szűz lány vagyok, arra várok, hogy érzelmekkel telve éljem át az első alkalmat. De az idő telik, én meg nem találom az igazit. Az eszem mást diktál és cselekvésre késztet, sutba vágva az érzelmeket. Nem tudok dönteni. Mi a véleményetek?

2013. jan. 7. 21:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
34%
Az első nem szokott túl jó lenni, talán jobb is ha nem a "szerelmeddel" éled át. Lehet, hogy nagy csalódás lenne, amire aztán rámegy az egész kapcsolat.
2013. jan. 7. 21:50
 2/11 anonim ***** válasza:
14%

Küldj magadról egy képet és ha tetszel, lehetsz a barátnőm.:D

No viccen kívül: regisztrálj fel egy társkereső oldalra, szólj nekem és írd meg hova regisztráltál és én megkereslek.:) 25/F

2013. jan. 7. 21:50
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes várni.
2013. jan. 7. 21:51
 4/11 anonim válasza:
100%
Várj inkább. A társkereső oldal meg többnyire baromság.
2013. jan. 7. 22:04
 5/11 anonim ***** válasza:
Mért lenne az? Komolyan megismerkednék a kérdezővel. Lehet még jó is kisülne belőle, hiszen nem fekszik össze mindenkivel, elég józan gondolkodású lehet. Születtek már kapcsolatok ezen az oldalon keresztül.
2013. jan. 7. 22:06
 6/11 anonim ***** válasza:
keress valakit, aki tetszik, bevállalósnak tűnik, és hadd szóljon
2013. jan. 7. 22:14
 7/11 anonim válasza:
100%
Én várnék a helyedben. A szerelmemmel veszítettem el és csodás volt. Másfél évig jártunk együtt. Sőt, ha komoly kapcsolatban gondolkodsz, szerintem értékelni is fogják.
2013. jan. 8. 04:38
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Néha én is eljátszom a gondolattal, de aztán rájövök, hogy viszonzott szerelem nélkül úgysem menne. Ha mégis megtenném, akkor életem végéig gyötörne a lelkifurdalás, ebben biztos vagyok, úgyhogy inkább kivárok. 21L
2013. jan. 8. 15:51
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én 20/f vagyok és még én is szűz. Az osztálytársak/ismerősök szoktak azzal nyaggatni, hogy minek tartogatni?! Tudod én inkább kivárom az igazit, minthogy valami jöttmentre pazaroljam el!
2013. jan. 8. 18:59
 10/11 anonim ***** válasza:
47%

Én ugyanezzel a problémával küszködtem. Én is csak vártam vártam és vártam,de sehol senki... Én két hete vesztettem el a szüzességem egy olyan emberrel,akivel nem jártam,de már nagyon rég óta tetszett,nyár óta mondhatom,h szeretem is...tehát én fél évig bírtam várni,addig már nem egyszer kavargattunk stb,de nem voltunk együtt. Ezt a dolgot megbeszéltük,h neki állítólag nincs ideje kapcsolatra és nem akar hülyének nézni stb. Ebből nem tudom,h mennyi az igaz,de szeretném hinni,hogy nem átverésből mondta,hiszen nem egyszer mondtam már,hogy mondja inkább el őszintén,ha nem érez semmit..no mindegy,ezekbe nem megyek bele. lényeg,hogy én olyan emberrel vesztettem el pár hete,akiért én odáig vagyok,még akkor is ha ő nem,és én nem bántam meg.Kedves és törődő volt,teljesen meg tudtam benne bízni meg minden. Persze sajnálom,h nem kapcsolatban vesztettem el,mert úg lett volna az igazi,meg úgy is terveztem,de azt mondják,h inkább bánj meg olyan dolgokat,amit megtettél,de akkor jó volt,mint h azt bánd,h nem tetted meg. Én ezzel egyetértek,én szeretem és nekem ennyi elég volt,prsze fáj,h nem vagunk egütt.Remélem bárhogy is döntesz,azt a döntést nem fogod megbánni! :)

19/L

2013. jan. 8. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!