Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Érdemes várni a szerelemre,...

Érdemes várni a szerelemre, vagy hallgattassam el a szívem?

Figyelt kérdés
Huszonéves szűz lány vagyok, arra várok, hogy érzelmekkel telve éljem át az első alkalmat. De az idő telik, én meg nem találom az igazit. Az eszem mást diktál és cselekvésre késztet, sutba vágva az érzelmeket. Nem tudok dönteni. Mi a véleményetek?

2013. jan. 7. 21:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

lassacskán 24 ffi leszek és szűz.. Én is még keresem a másik felem :)

Ne görcsölj a témán, lesz majd kapcsolatod, amúgy is a lányoknak jóval könnyebb dolgok van, sokan azért maradnak magukra mert az álompasit várják. Vagya az olyant, aki oda van photoshooppolva..

Rájönnek később ,hogy ezek az elenyésző dolgoook.. Fntos a külső az egzisztencia, de ne csak ennek rendeljünk mindent alá, mert a legtöbb a zellőítéletek alapján kldi haza a pasit vagy lányt, mondván hogy ha már fiatallabb éretlen, ha már nincs 00 e ft-os keresete egy senki, satöbbi. Az érzelmek fontosak.

Ne az igazit keresd, fontosabb az, akivel jóban rosszban megvagy hosszú távon. Aki képes felelősségtelejesen fgondolkoodni ez lehet egy fiatalabb srác is, vagy akrár idősebb is kicsivel.

Nem kellene a trendet követni, a szív mindig tudja a helyes utat, csak keresd a belső csendet s hallgasd meg..

2013. jan. 13. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!