Nem vágyom szerelemre csak szexre de még szűz vagyok. Mit tegyek?
Sorstárs. Ugyanebben a helyzetben vagyok, mint te.
18/L
Bocsi, regény:D
Én is detto ebben a cipőben járok, nem szeretném magamat elkötelezni. Nagyon jól érzem magam úgy, hogy csak találkozgatok a pasikkal, és elhívnak ide-oda.
Ha bámelyik is közeledni próbálna egyszerüen elutasítom. Sokat járok bulizni, és sok fiút ismerek, de még eddig egyikbe sem szerettem bele.
Nem tudom miért, de így érzem jól magam, nem viselek el senkit magam mellett, úgyanakkor meg szeretek egy fiú társaságában lenni.
A testiségre viszonyt én is vágyok... de nem azoktól akiket ismerek.
Tudom furi, de ez van:S Olyan ellentétes érzés...
Kedves kommentelő!
Szerintem ha nem mondott el a fiúnak, hogy szűz vagy akkor is érszre fogja venni, ha csak nem születtél lepedő akrobatának:)
De elötte mindenképp, gondold át, hogy biztos, hogy ezt szeretnéd-e. Legszívesebben azt írnám, hogy teljesen felesleges túlgramatizálni ezt a szűzesség témát, várd meg amíg találsz egy normális pasit, akitől kapcsolatot is szeretnél.
DE
Lehet, hogy ez soha nem fog eljönni... és akkor már inkább jobban jársz, ha keresel egy aranyos fiút, és elmondod neki, hogy mi a helyzet.
Így legalább "kipróbálsz" több pasit is, és nem akkor fogsz észbekapni, és félre lépkedni, amikor már komoly kapcsid lesz.
VAGY
Lehet, hogy nem is kell, komoly kapcsi, hanem jobb a szingli élet.
Tényleg nem tudom:S
18:44-nek, Nem arról van szó, hogy mindenáron meg akarunk tőle szabadulni...csak nem szeretnénk lemaradni semmiről.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!