Nem vágyom szerelemre csak szexre de még szűz vagyok. Mit tegyek?
Én is ugyanígy vagyok 19 évesen.és már jó lenne érezni azt h milyen érzés az aktus,de minden bnőm teljesen bolondnak tart h szeretnék csak úgy lefeküdni vkivel. Bár nálam már volt az is h egy "baráttal" voltunk együtt de a szexre meg én mondtam nemet:S most igazodjon ki rajtunk vki.Lehet te sem tudnád megtenni. Meg azt mindig mindenki megkérdezi h kivel és mikor volt az első.:S Nem sokára nekem is meglesz a lehetőség megint de h megtenném e most sem tudom:S Járj össze vkivel csak pettingre,mégis jobb mint a semmi;)
csak okosan és ügyesen! 19/L
Miért akarod minden áron elveszíteni a szűzességet valakivel. Nem kell azt az 1. "jött-ment"nek odaadni. Tartsd meg az igazinak, aki majd becsülni fogja, hogy ő az 1. az életedben! Hidd el, nem veszítesz semmit, legfeljebb olyan tapasztalatokat, amiket részben később megbánhatsz. Nem kell, hogy kiéld magad, aztán kiégj testileg-lelkileg. Öröm van abban, ha annak adhatod szűzességedet, és lehetnek 1. tapasztalataid, akivel majd le akarod élni az egész életed. (Velünk legalábbis így volt.)
Addig is ott a kezed.
21:40-nek, de ari vagy:)
Azért azzal vigyázz, hogy lassán már az oviban kell keresgélned, ha szűz lányt szeretnél:)
A 21:30-as voltam.
21:17-nek, Elöször is, nem mindenáron szeretné, másodszor, mivel már 18 éves valószínűleg nem adta oda az első "jött-ment"nek. Harmadszor pedig, szerintem nem feltétlenül jó azzal le élni az egész életed, aki elvette a szűzességet, mivel nem lenne viszonyítási alapod(ha csak meg nem csalod), és tuti, hogy előbb útobb hiányérzeted lenne. Persze lehet, hogy nem így van...nem tudom de többi dologban teljesmértékben egyetértek veled.
Megint a 21:30-as voltam. Bocsi, hogy így kisajátítom a kérdésed, de akár ezt én is feltehettem volna, de te megelőztél:D
21.17: én örülök, h valaki még egyet ért velem :)
utolsó: nyilván túlzás azt állítani h csak az lehet "erkölcsös" (vagy nem is tudommi) hogyha leéled azzal az életed, aki elvette a szüzességed, DE
szerintem sokkal kellemesebb visszaemlékezni egy olyan esetre, amikor a szerelmed veszi el, és a testi élmény is teljesebb, ha lelki is párosul hozzá. talán én vagyok maradi, de nem tudnám elképzelni a szexet olyannal, akihez semmiféle érzelmi kapocs nem fűz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!