Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem vágyom szerelemre csak...

Nem vágyom szerelemre csak szexre de még szűz vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok és szűz .nem vágyom szerelemre élem a szinglik életét és nekem ez így van jól hiszen még fiatal vagyok.ki akarom élni magam.A testiségre viszont vágyom csak félek hogy ha valakivel lefeküdnék mondjuk véreznék meg látná rajtam hogy szűz vagyok.jelentkező akad még válogathatok is jobbnál jobb pasik.azért nem nagyon merem mert félek hogy beégek.
2010. jan. 4. 18:21
1 2
 11/20 anonim válasza:

Én is ugyanígy vagyok 19 évesen.és már jó lenne érezni azt h milyen érzés az aktus,de minden bnőm teljesen bolondnak tart h szeretnék csak úgy lefeküdni vkivel. Bár nálam már volt az is h egy "baráttal" voltunk együtt de a szexre meg én mondtam nemet:S most igazodjon ki rajtunk vki.Lehet te sem tudnád megtenni. Meg azt mindig mindenki megkérdezi h kivel és mikor volt az első.:S Nem sokára nekem is meglesz a lehetőség megint de h megtenném e most sem tudom:S Járj össze vkivel csak pettingre,mégis jobb mint a semmi;)

csak okosan és ügyesen! 19/L

2010. jan. 4. 21:02
 12/20 A kérdező kommentje:
köszi a kommenteket...jó érzés hogy nem vagyok egyedül a problémával.majd alakul ahogy alakul..nem is azon izgulnék hogy nem teljesítek jól lefeljebb azt mondja hogy hát ez nem egy lepedő akrobata..hanem ha pl elvérzek ott neki:Dna akkor azt mondaná h hmm ez egy kis csicska szűz..nem tudom majd lesz vhogy:S:)
2010. jan. 4. 21:06
 13/20 anonim ***** válasza:

Miért akarod minden áron elveszíteni a szűzességet valakivel. Nem kell azt az 1. "jött-ment"nek odaadni. Tartsd meg az igazinak, aki majd becsülni fogja, hogy ő az 1. az életedben! Hidd el, nem veszítesz semmit, legfeljebb olyan tapasztalatokat, amiket részben később megbánhatsz. Nem kell, hogy kiéld magad, aztán kiégj testileg-lelkileg. Öröm van abban, ha annak adhatod szűzességedet, és lehetnek 1. tapasztalataid, akivel majd le akarod élni az egész életed. (Velünk legalábbis így volt.)

Addig is ott a kezed.

2010. jan. 4. 21:17
 14/20 anonim ***** válasza:
kis csicska szűz?? nálam szóba se jöhet nem szűz lány. :) nem tudom miért, de én szeretnék az első lenni egy lány életében akit szeretek.
2010. jan. 4. 21:40
 15/20 anonim ***** válasza:

21:40-nek, de ari vagy:)

Azért azzal vigyázz, hogy lassán már az oviban kell keresgélned, ha szűz lányt szeretnél:)

A 21:30-as voltam.

2010. jan. 4. 22:06
 16/20 anonim ***** válasza:

21:17-nek, Elöször is, nem mindenáron szeretné, másodszor, mivel már 18 éves valószínűleg nem adta oda az első "jött-ment"nek. Harmadszor pedig, szerintem nem feltétlenül jó azzal le élni az egész életed, aki elvette a szűzességet, mivel nem lenne viszonyítási alapod(ha csak meg nem csalod), és tuti, hogy előbb útobb hiányérzeted lenne. Persze lehet, hogy nem így van...nem tudom de többi dologban teljesmértékben egyetértek veled.

Megint a 21:30-as voltam. Bocsi, hogy így kisajátítom a kérdésed, de akár ezt én is feltehettem volna, de te megelőztél:D

2010. jan. 4. 22:32
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

21.17: én örülök, h valaki még egyet ért velem :)

utolsó: nyilván túlzás azt állítani h csak az lehet "erkölcsös" (vagy nem is tudommi) hogyha leéled azzal az életed, aki elvette a szüzességed, DE

szerintem sokkal kellemesebb visszaemlékezni egy olyan esetre, amikor a szerelmed veszi el, és a testi élmény is teljesebb, ha lelki is párosul hozzá. talán én vagyok maradi, de nem tudnám elképzelni a szexet olyannal, akihez semmiféle érzelmi kapocs nem fűz.

2010. jan. 4. 23:34
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem értelek :D Egyszer veszítheted el a szüzességed.. azt miért pont egy egy éjszakás kaland során akarod odaadni ? szerintem várj vele igen is amig nem találsz olyan aki szeret..és te is megszereted.. aki eg yéjszakát akar és még meg se mondod hogy szüz vagy az nem igazán fog figyelni arra neked hogy jó meg hogy fáj e.. de viszont ha kapcsolatban vagy akkor a párod biztos rád fog koncentrálni hogy jo emlékek maradjanak meg az első alakalomrol...de te tudod.. am én nem tartom cikinek hogy 18 évesen szűz vagy.. szerintem légy rá büszke hogy te nem adod magad oda akárkinek.....kevés az ilyen lány... igen is őrizd...nem tudom ha egyszer lesz egy párod férjed mit fog gondolni hogy érzelem nélkül odaadtad valakinek a kincsed :S ez szerintem elég gáz....
2010. jan. 6. 17:16
 19/20 anonim válasza:
lányok hozzám jöhettek nyugodtan segítek nektek és nem is kell mondanotok semmit csak gyertek.Telszám cím és én is mehetek.18/F
2010. jan. 9. 12:46
 20/20 anonim ***** válasza:
Okos jány vagy,---élvezd az életet és a szexet!!!(persze először valahogy veszítsd el a szüzességed)...újjal vagy uborkával, vagy seprűnyéllel---aztán had szóljon!:D
2010. jan. 10. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!