Hipstercica kérdése:
Fiúk! Ha megismerkedtek egy 20 év körüli lánnyal aki szimpatikus, kezd alakulni köztetek valami, és kiderül hogy még szűz, akkor kidobnátok ezért?
Figyelt kérdés
2014. márc. 11. 17:37
3/10 anonim válasza:
Inkább szolidan meghágnám és problem solved.
5/10 anonim válasza:
Nem dobnám ki. Én kimondottan szeretem a szűz lányokat. És ők is szeretnek.
6/10 anonim válasza:
Nem dobnám ki. Miért tennék ilyet?
A Hipsterboy :D
7/10 anonim válasza:
Üljetek be az Apácashow 6-ra utana meg zakata ... Van mit bepotolnia es ha jókor vagy jo helyen tedd ossze a kezed vagy dobj egy huszast a perselybe vasárnap
8/10 anonim válasza:
Nem. Örülnék hogy végre nem egy kiélt rbancot találtam már megint.
9/10 anonim válasza:
a férfiak örülnek az ilyennek. mert ez olyan mintha nyernének egy használt autót, és amikor megkapnák kiderülne, hogy új. be kell járatni, és sokkal jobb lesz mint a használt :)
10/10 anonim válasza:
miért akarnád azért kidobni mert szűz?
legalább nem jön rá, (rögtön) h béna vagy! /persze ha szerencséd van, lehet h tudni fogja de passz :D /
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!