Szerintetek hülyeség várni az igaz szerelemre és a szüzesség elvesztésével?
Nem!
Ha visszaforgathatnám az időt, akkor várnék.
Ezt neked kell eldönteni.
Ésszerűen nincsen ellene/mellette sem semmi. Te tudod akarsz e ezzel várni.
A szüzesség sem glória/sem pedig skarlát betű. Gyakorlati a jelentősége. Olyan mint az érettségi, mindenki nagy ügyet csinál belőle, utána meg néz, hogy mire volt ez a cécó :)
Ha te így érzed jónak, akkor semmi gond. Nincs is annak sok értelme, hogy az ember mindenkivel összefeküdjön, csak azért hogy legyen valakije. Az igaz szerelem lehet nem is létezik, de kisebb-nagyobb szerelmek vannak, és van olyan amelyik kitarthat egy életen át, legalább valamilyen formában. Legalábbis remélem én is :/...
Jobb érzés is lesz szerelemből az első - meg mindegyik- én se csináltam soha érzelem nélkül.
29n
" Pl kimondottan örültem, hogy a szerelmem tapasztalt férfi."
Ez eléggé minősít téged... Szvsz semmi jelentősége nincs sem annak, ha valaki tapasztalt, sem annak, ha szűz. De azért beteges dolog örömtáncot járni azért, ha a szerelmed már mártogatta mások lucskos lyukába a farkát előtted. :D
Én 20 évesen kezdtem "bekattanni", többször téma volt egy jó fiú ismerősömmel, hogy elveszi és csak szexkapcsolat lenne köztünk, de amikor arra került volna a sor, mindig elbizonytalanodtam, így végül soha nem lett belőle semmi.
Végül 23 évesen vesztettem el, szerelemből, mert nekem máshogy nem ment volna.
Igazából úgy gondolom, hogy hülyeség "tartogatni magad", ha jön valaki, akivel lefeküdnél, tedd meg, akár szerelmes vagy akár nem, 20 évesen szerintem ez már nem számít.
De a lényeg, hogy biztosan érezd, hogy le szeretnél feküdni vele és semmi bizonytalanság ne legyen benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!