Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek megéri várni a...

Szerintetek megéri várni a szüzesség elvesztésével?

Figyelt kérdés
Még mielőtt bárki félreértené, kapcsolaton belül gondolom. Nem mondom, hogy egy hét után ágyba kell menni, de miért várnak egyesek éveket? (Felnőtt emberekről van szó.) A szex is a párkapcsolat része.
2013. máj. 5. 22:55
 1/7 anonim ***** válasza:
várjanak, de éveket azért már ne...
2013. máj. 5. 22:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem éri meg éveket. Számtalan olyan párról hallottam, akik megvárták a házasságot ,majd utána elváltak hamar. Kiderült, hogy marhára nem jönnek ki a szexben, amire eddig vártak.
2013. máj. 5. 22:57
 3/7 anonim ***** válasza:
2-es igaz...én anno 3 hónapot vártam a barátommal, és az úgy pont tökéletes volt
2013. máj. 5. 22:59
 4/7 anonim ***** válasza:

ha tényleg szeret akkor simán lefeküdhetsz vele,úgy is tisztelni fog

mi rögtön azután lefeküdtünk hogy járni kezdtünk,nem volt vele semmi gond,ugyan úgy becsül,másfél év után az eljegyzést tervezzük

2013. máj. 5. 23:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
már bocs, de a mai világban te tudsz olyan felnőtt (18 éven felüli) embert (kivéve ha lány) aki várna vele éveket? A 21. században az átlag emberek vagyis a népesség 70-80%-a már 18 éves kora előtt elvesztette, holott lehet, hogy a legtöbb kapcsolatban még +1 év várakozási időt mondott a lány. :) 20F (én sem várok, csak "csúnya, alfahímivarsejt" vagyok és még nem volt csajom. :'))
2013. máj. 6. 01:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem éri meg éveket várni, de azért 14 évesen sem kéne
2013. máj. 6. 09:16
 7/7 anonim válasza:
Szerintem max 1/2 év.
2013. máj. 6. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!