Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Velem van a baj vagy ezt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj vagy ezt normális?

Figyelt kérdés
Nem szeretek a korombeliekkel társalogni persze ha kedvesek velem akkor én is az vagyok de különösen nem vonzanak.Lassan 17 éves létemre 19-21 évesekkel szeretek dumálni néha idősebbekkel is persze nem apám körüli fickókkal.Nem tudom miért de ezek a fiúk sokkal jobban érdekelnek mint akik velem egyidősek.(:
2016. jan. 22. 22:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Miert erzed bajnak?
2016. jan. 22. 22:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát mivel másabban érzem magam mint a velem egyidős lányok fiúk.
2016. jan. 22. 22:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Énis 1-6ével idősebbekel, nyilván azért mer ezek közt élek a korombeliek meg 2osztályal alatam járnak meg füveznek 16/f
2016. jan. 22. 22:23
 4/7 anonim ***** válasza:
21/F, ha szeretnél társalogni írhatsz :D
2016. jan. 22. 22:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Ezzel nem vagy egyedül, én is olyan vagyok mint te :)
2016. jan. 22. 22:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez csak 2-4 év különbség. Ez nem sok. Normális.
2016. jan. 22. 22:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Hidd el lehet találni normálisat korosztályból is, csak nem az ecsetfejűeknél kell keresni. Mellesleg nem értem a kérdést, miért ne lenne normális ? :D Manapság megvetendő, ha pár hónappal/évvel idősebb/fiatalabb a párunk ? Nem 10 évekről beszélünk, csak párról...
2016. jan. 23. 01:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!