Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gáz, hogy utálom a velem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, hogy utálom a velem egyidősöket?

Figyelt kérdés
A velem egy idősök illetve a kicsivel fiatalabbnak nagyon irritálnak szégyellem,hogy ebbe a korosztályba tartozok.Persze vannak normális fiatalok is de a legtöbbje nagynak hiszi magát a semmire apuci anyuci pénzére verik magukat.És még sorolhatnám,nem nagyképűségből mondom mivel tudom,hogy nekem is van hibám én se vagyok tökéletes.Sokan mondják rám,hogy érettebb vagyok a koromnál épp ezért tartom gyerekesnek a korosztályomat.
2016. febr. 10. 20:03
 1/8 anonim ***** válasza:

De mi a kérdés?

Mindenkinek szíve joga olyan célcsoportot találni ami jólesik.

Csak kerüljük a minősítést, becsmérlést, ítélkezést.

Úgy is lehet fogalmazni, hogy egyszerűen nem értesz szót a saját korod beliekkel. Kész. Nem kell túlragozni és magadat föléjük sorolni. Szerintem. ;)

2016. febr. 10. 20:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Hé.. Ember.. Milyen korosztályról beszélünk? 14-15-16? Mert azért te se vagy túl kitűnő az "egyedi és érett" megfogalmazásoddal. Nincs olyan, hogy valaki érettebb.. Mindig csak máshogy gondolkodik, mint a többi. Ne hidd magad érettebbnek, mert ha lenézed a társaid, szörnyű sorsod lesz az iskolában... Tiszteld a korosztályod.
2016. febr. 10. 20:13
 3/8 anonim válasza:
51%
Nem tudom hány éves vagy, de az írásod alapján az lehet a baj, hogy éretlenebb vagy náluk.
2016. febr. 10. 20:15
 4/8 A kérdező kommentje:

Mások mondják,hogy érettebb vagyok a korosztályomhoz képest.

És még jó,hogy nincsen velem egy idős osztálytársam csak idősebb akiket tisztelek és kedvellek.

2016. febr. 10. 20:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha lány vagy írj rám, el tudnánk beszélgetni szerintem
2016. febr. 10. 21:10
 6/8 anonim ***** válasza:

En se nagyon ertem a velem egyidosoket.....

Te hany eves vagy? Fiu v lany?

15/L

2016. febr. 10. 21:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Jól látod, a mai fiatal korosztályon én is gyakran kihűlök, és nem vagyok benne biztos, hogy miattuk lesz majd nyugdíjam :) Én a belvárosban lakom, de szörnyű, hogy általános sulis fiatalok isznak a padokon, esőbe, hóba szélbe, és a szüleik még csak le se szarják ezt. De nem baj, örülj, hogy Te nem apuci, anyuci kedvence vagy, és nyugodtan ismerkedj idősebbekkel, akik már magasabb értelmi színvonalon állnak. 21/F
2016. febr. 10. 22:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha lány vagy írj
2016. febr. 11. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!