Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem csak egy szó?
Figyelt kérdés
Amig szeret ő is, én vagyok a legboldogabb, imádom őt, hogy szeret, és az érzést. Amikor már nem, én el akarom felejteni, de a szívem nem engedi. Utálom ezt az érzést. Semmi több nem volt neki csak egy szó? Az érzés fáj! Miért fáj szeretni?#Utalom ezt az érzést #ez a pokol!
2016. jan. 25. 20:18
1/7 anonim válasza:
Ha nem szeret az az ő baja, mert elhalasztott egy olyan lehetoseget, amit szerintem sokan szeretnenek, hogy oszinten szeresse oket a kiszemelt szemely..figyelj, ugyse fog meg egy olyan embert talalni, aki annyira szereti,mint ahogy te ot. Te pedig talalsz nala jobbat, aki megbecsul es nem csak kimondja hogy szeret, hanem bizonyit!:)
2/7 A kérdező kommentje:
Igazad lehet...
2016. jan. 25. 21:00
3/7 anonim válasza:
Hasonlo helyzet:)..csak innen tudtam valami kis tanácsot elorukkolni. De remelem azert tudtam valami kis "erot" beledszoritani
4/7 anonim válasza:
ez nem egy szó ez egy érzés amit a mai 13-16 éves lány/fiu nagy része sose fog érezni mert éppen isznak... ez a legjobb érzés a világon leirni nem lehet csak érezni :) 16/f
6/7 A kérdező kommentje:
És ha viszonzatlan?
2016. jan. 26. 19:33
7/7 anonim válasza:
Igen. a szerelem az csak egy szó. :) De ha érzelem van mögötte, akkor annak a szónak van a legnagyobb sulya. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!