Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érek én annyit, mint a mostani fiúk?
Figyelt kérdés
Mostanában eléggé depresszív vagyok,mikor látok 1-2 embert Facebookon,vagy az utcán, akiket körbe vesznek a szép lányok (köztük olyanok akik nem riba#ok,mert ugye tisztelt...) és nem értem,hogy süllyedtünk társadalmi szinten ilyen mélyre,hogy csak a több száz like-ot kapó,páwa, swag-yolo,kigyurt, érzések nélküli fiúk jönnek be a lányoknak, akár milyen rondák... Egy csöndes,érzékeny srác, aki nem csak b!#ni akar, az nem is ér már semmit? (tudom hogy van vagy 100 ehhez hasonló kérdés) 18/F2016. jan. 25. 17:52
1/20 anonim válasza:
ez van de a legtöb csaj ilik is hozájuk h mitmonyak
16/f
2/20 anonim válasza:
A páwák nincsenek kigyúrva, csak szólok.
3/20 anonim válasza:
figyelj én is hasonló helyzetben vagyok mint te de azt meg neked kell megérteni ha te is egy szép lányt szeretnél akkor bizony el kell kezdeni gyűrni mert a szép lányok jo pasit akarnak és szerintem jogosan de ha tényleg csöndes és érzelmes vagy mint én akkor csak oda kell menned egy szimpatikus csajhoz és tuti nem fog elküldeni :) nekem legalábbis igy van már ha van szabadidőm.. mindnekinek olyan pasi kell aki megérti őket és segiti őket :)
4/20 anonim válasza:
én sok csajt megertek de csak barátok xd
5/20 anonim válasza:
Na most rádfér egy kis önbizalom növelés. Deee elősször nézzük a tényeket, azok akik követik a divatot és népszerűek a többiek szemében biológiai okok miatt is vonzóbbak a lányok számára. Térjünk rád, az nem gond ha visszahúzódó vagy és vannak érzéseid viszont ha nem lépsz a lányok felé akkor nem fog a szdba repülni a sült galamb, menj oda a kiszemelthez beszélgess vele de ne legyél gyámoltalan, halk, ezek nem keltenek pozitív érzéseket a lányoknak úgymond nem látjk így benned a férfit, lehetsz humoros de mindig legyél komoly Emellett, van az hogy Elvileg ha nem beszélsz eleget akkor elszúrtad a dolgot de ha túl sokat beszélsz az roszabb, csak bátran, hajrá
6/20 anonim válasza:
Hát ez van jobban jársz ha el mész különböző helyekre vagy sokat utazol. Talán találsz valakit. De 100 szónak is 1 a vége többet érsz mint azok a fiúk csak nem látnak meg.
7/20 anonim válasza:
en nem igazan ertem a mai embereket ... szerintem eleg gusztustalan fiuk vannak akik tobbet torodnek a hajukkal mint a baratnojukkel es.sajat mgukba szerelmesek es azok a.lanyok akik ilyen fiukkal.allnak le azok se szazasok... en jobbqn kedvelem a regi vagasu fiukat 18 /L
8/20 anonim válasza:
Szerintem sokkal tobbet er egy hozzad hasonlo fiu mint a mostani pawak:) legalabb meg vannak normalis fiuk..ritkaság mar:D
16/l
9/20 anonim válasza:
Na most akkor leírom, mert eddig én sem értettem, de ez tűnik csak logikusnak, ahogy elmagyarázták nekem: Egy (átlagos, mai) lánynak az kell ha egy csávó ignorálja őket, vagy semmibe veszi. Ez azért van mert ez azt jelenti számukra hogy a csávó egy magasabb szinten van (bármilyen értelemben, de általában népszerűségi skálán) és ezáltal minden lányt megkaphatnak. Ez az ami egy lány számára menőnek tűnik. A páwa réteg pedig ezt tökéletesen kihasználja. Megdugja, majd otthagyja. Ha a lány már kezd rájönni, hogy ez nem is kapcsolat hanem csak szex, és baj van vele mert veszekedni kezd, akkor kidobja. Nekem ez tűnik a leglogikusabbnak és ez valószínűleg igaz is. Sajnálom lányok, nem mindegyikőtök ilyen, de akik nem ilyenek, azokat nagyon nehéz megtalálni, vagy már van barátjuk, akivel egy hosszabb kapcsolatban vannak. 17/f
10/20 A kérdező kommentje:
Oké, értem én hogy kondi meg izom...de attól függetlenül, hogy nem vagyok kigyurva,attól még adhatok magamra,és nem feltétlenül vagyok ronda/igénytelen, nem a kockahas tesz valakit feltétlenül széppé /igényessé. Azért meg nem fogok edzeni,hogy az olyan lányok másszanak rám,akik közbe körbecsalnak.. Akkor inkább meet okos, vagy kedves vagyok,mert azért a személyiség maradandóbb,mint egy fizikai forma (nyugodtan belém köthet bárki,építő jellegűnek fogom fel, és én voltam kíváncsi a véleményetekre..)
2016. jan. 25. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!