A második alapján a mostani életmódom miatt hízni fogok? [mivel nem mindig tudom elégetni, mert nem éget annyit a mozgás] Nem fog átkapcsolni a testem éhező üzemmódba?
Borzalmas amit csinálsz, nagyon kevés kcal, akármilyen alacsony is legyél, ez egy 6 éves gyereknek elég legfeljebb.
Felejtsd el amit eddig tudsz és kezdd előről. Már biztos, hogy éhező üzemmódban van a szervezeted, ha huzamosabb ideje műveled ezt akkor alig van már izmod, folyamatosan éhes vagy és fáradt, ez ingerlékenységgel párosítva.
számold ki, vonj ki belőle 450-et és 1200 alá ne menj.
van még 3 további része a cikknek.
vagy
[link] testépítőknek szól de ki ért jobban a formás de nem zsíros testekhez?
NE női oldalakról vagy háziasszonyblogokról keress információkat hanem profiktól akik ebből élnek, fitnesz modellek,edzők, személyi edzők, testépítők. Vitathatatlanul ők a legjobbak az egészséges és esztétikus végeredményű fogyásban.
Remélem ezek a kérdések csak kitalációk.
Nemsokára egy csontos zsírkupac leszel, miután minden izmodat lebontotta szervezeted. A csontjaidon fog lógni a ráncos bőr és az alatti lévő zsíros kötőszövet. Gyönyörű látvány lesz.
Ha ez a célod, akkor remekül csinálod.
köszönöm szépen a válaszokat. még csak 3 hónapja csinálom, de még vannak izmaim, és rengeteget fogytam, csak az utóbbi időben találtam egy csomó ellen dolgot abban amit csinálok, meg a leírásban. + nagyon fáradékony vagyok, amit nem tudtam hogy emiatt van, anyukám megjegyezte hogy kezdek betegesen megszállott lenni, hogy x kcal-t nem léphetem túl. nem vagyok alacsony, 176cm, vagyok, de az 52kg-ra hajtok, úgy hogy mellette szép izmos vagyok. olvasgatom ezt a sárga kapszulás könyvet, elég jó dolgok vannak leírva benne, + a fent maradó kérdésekre is ad válaszokat. hihetetlen hogy eddig ezt csináltam. mióta megint 1000-1200kcal között eszek, normálisan bírom az edzést. köszönöm még egyszer mindenkinek^^
végső alaki cél. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!