Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A második alapján a mostani...

A második alapján a mostani életmódom miatt hízni fogok? [mivel nem mindig tudom elégetni, mert nem éget annyit a mozgás] Nem fog átkapcsolni a testem éhező üzemmódba?

Figyelt kérdés
Egy oldalon azt találtam, hogyha fogyni akarok akkor 1200 kcal az ideális naponta, napi 3*1 órás edzéssel, és akkor tuti a fogyás, viszont egy másik oldalon pedig azt hogy csak akkor fogyok ha egy adott nap több kcal-t égetek el mint amennyit megeszek, tehát 1200-at megeszek, és 1500 kcal-t eléget mindennap. De a napi emberi szükséglet meg 2000 kcal, az alap dolgok elvégzésére. Én mindennap max 1000 kcal-t eszek[általában 600-800 közé esik], afölé nem megyek soha, minden hétfőn, szerdán és pénteken, másfél órás Zumba edzés, és mindennap félórás erősítés[fekvőtámasz, felülés, crunchs, squats, jumping jacks és egyebek]

2015. jan. 23. 16:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Borzalmas amit csinálsz, nagyon kevés kcal, akármilyen alacsony is legyél, ez egy 6 éves gyereknek elég legfeljebb.

Felejtsd el amit eddig tudsz és kezdd előről. Már biztos, hogy éhező üzemmódban van a szervezeted, ha huzamosabb ideje műveled ezt akkor alig van már izmod, folyamatosan éhes vagy és fáradt, ez ingerlékenységgel párosítva.

[link]

számold ki, vonj ki belőle 450-et és 1200 alá ne menj.

[link]

van még 3 további része a cikknek.

vagy

[link] testépítőknek szól de ki ért jobban a formás de nem zsíros testekhez?

NE női oldalakról vagy háziasszonyblogokról keress információkat hanem profiktól akik ebből élnek, fitnesz modellek,edzők, személyi edzők, testépítők. Vitathatatlanul ők a legjobbak az egészséges és esztétikus végeredményű fogyásban.

2015. jan. 23. 17:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Remélem ezek a kérdések csak kitalációk.

Nemsokára egy csontos zsírkupac leszel, miután minden izmodat lebontotta szervezeted. A csontjaidon fog lógni a ráncos bőr és az alatti lévő zsíros kötőszövet. Gyönyörű látvány lesz.

Ha ez a célod, akkor remekül csinálod.

2015. jan. 23. 17:28
 3/4 anonim ***** válasza:
A szervezet alapból eléget kb 1800 kcalt. Én 160 centivel 80 kilóval 1900at égetek el ülő életmóddal. Tehát ez alatt kell ennem egy nap ami többnyire 1200-1500 kcal körül van. Nem kell annyit lemozognod mint amennyit megeszel mert a szervezeted alapból éget csak a sporttal gyorsíthatod a folyamatot és építheted az izmaidat, hogy formás és ne hájas plöttyedt vékony legyél. a 6-800 kcal tényleg nagyon kevés és feleslegesen eszel keveset mert inkább árt mint használ a későbbiekben.
2015. jan. 24. 01:14
 4/4 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat. még csak 3 hónapja csinálom, de még vannak izmaim, és rengeteget fogytam, csak az utóbbi időben találtam egy csomó ellen dolgot abban amit csinálok, meg a leírásban. + nagyon fáradékony vagyok, amit nem tudtam hogy emiatt van, anyukám megjegyezte hogy kezdek betegesen megszállott lenni, hogy x kcal-t nem léphetem túl. nem vagyok alacsony, 176cm, vagyok, de az 52kg-ra hajtok, úgy hogy mellette szép izmos vagyok. olvasgatom ezt a sárga kapszulás könyvet, elég jó dolgok vannak leírva benne, + a fent maradó kérdésekre is ad válaszokat. hihetetlen hogy eddig ezt csináltam. mióta megint 1000-1200kcal között eszek, normálisan bírom az edzést. köszönöm még egyszer mindenkinek^^

végső alaki cél. [link]

[link]

2015. jan. 26. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!