Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érek én annyit, mint a mostani fiúk?
Figyelt kérdés
Mostanában eléggé depresszív vagyok,mikor látok 1-2 embert Facebookon,vagy az utcán, akiket körbe vesznek a szép lányok (köztük olyanok akik nem riba#ok,mert ugye tisztelt...) és nem értem,hogy süllyedtünk társadalmi szinten ilyen mélyre,hogy csak a több száz like-ot kapó,páwa, swag-yolo,kigyurt, érzések nélküli fiúk jönnek be a lányoknak, akár milyen rondák... Egy csöndes,érzékeny srác, aki nem csak b!#ni akar, az nem is ér már semmit? (tudom hogy van vagy 100 ehhez hasonló kérdés) 18/F
Éñ az olyañ kis #&@%at utálom! Csak az a baj hogy már alig vañ ñormális pasi a körñyékembeñ is pl. Azokkal a páwákkal meg csókolózzoñ a halál!
"Ñem durva, hogy olyañ világbañ élüñk, ahol már egy fiú többet foglalkozik a hajával miñt egy láñy?"
-De.
2016. jan. 25. 18:23
12/20 anonim válasza:
Érsz annyit na de ne a csajok miatt gyurj hanem magad miatt... Majd találsz rendes lánykát
2016. jan. 25. 19:07
13/20 anonim válasza:
Ht mindenki ahhoz vonzódik akivel azonosulni tud...
Én pl utálom és nevetségesnek tartom azokat a fiúkat akik pávák meg kigyúrt állatok de semmi eszük sincs. meg inkább néznek ki lánynak mint fiúnak...
Én 15/L vok de azt gondolom h szánalmas az is ahogy a lányok viselkednek... nincs bennük semmi tartás... nekem is lehetne 100000000 pasim de nincs mert nem állok be ri**nc soraikba meg nem értékelem a felszínes kapcsolataikat...
De egy okos kedves fiú le tud venni a lábamról.
Úgyhogy kedves kérdező az a válaszom h 1000× többet érsz mint a többi fiú... és biztosan találni fogsz magadnak egy rendes lányt! :)
2016. jan. 25. 19:23
14/20 Zedricht válasza:
Lehet, hogy ok oda mennek akarmilyen lanyhoz, amig sok fiu csak ul es sirankozik.
2016. jan. 25. 19:40
15/20 anonim válasza:
Nekem van egy csomo nem pava baratom es en birom oket :-D
15/L
2016. jan. 25. 19:51
16/20 anonim válasza:
Úgy látszik ez jár nekünk...
2016. jan. 25. 19:54
17/20 anonim válasza:
De oszinten fiuk. Ti nyavogtok, hogy jajj ez r**anc, de ti jöttök ossze ilyenekkel, mert nektek ilyen pushup mellu, kacsaszaju, kitolt se**u lanyok jonnek be, de miutan össze jöttok veluk sir a szatok hogy 20 emberrel megcsalt titeket. Bezzeg a tobbi lányt észre sem veszitek:) jo most van kivétel de na.
2016. jan. 25. 20:11
18/20 anonim válasza:
A lányok 99 százalékának a 40 kilós 160 centis tehénnyálas hajú divatos pávák jönnek be. Javarészt a r1b4ncoknak jönnek be, de a média a szép, kedves lányok agyát sikeresen kimosta... Mondjuk az éremnek is két oldala van, mert a média a kedves fiúkat is behūlyítette, pl a fiúk többségének a 40 kilós mindenét kirakó nyávogó káromkodó hisztiző csajok tetszenek. Ha a TV és az internet nem a beszűkült agyú legújabb divatot követő gebe embereket mondaná jónak, a világ sem tartana ott, hogy teljesen normális srácok és lányok kérdezgetnék a Gyakori Kérdéseken, hogy akkor most ő soha nem fog párt találni magának?
A lényeg: biztos fogsz találni egy rendes okos lányt is, lehet rossz körökben mozogsz, ne azoknál a lányoknál próbálj bevágódni, akikpávák után csorgatják a nyálukat.
14/L
2016. jan. 25. 22:48
19/20 anonim válasza:
Én személy szerint sohasem kedveltem kifejezetten a páwa fiúkat, riba**c sem vagyok. Mindig arra figyelek fel, ha valaki intelligens vagy látszik rajta, hogy saját magán kívül más is érdekli, még sorolhatnám... De legyünk őszinték, ahhoz, hogy ez kiderüljön ismernem kell azt az embert és azzal kezdek el beszélni, akit vagy valahonnan ismerek vagy mert külsőre is tetszik( kövezzetek meg, nekem azért számít az,hogy valakinek mennyire jó a stílusa vagy hogy néz ki). Nyilván a személyiség a fontosabb és sokat is ér, de én személy szerint még nem volt barátom, mert a riba**ok mindenkire rámásznak, aki él és mozog, én pedig nem vagyok ilyen. Lehetett volna már barátom, mert nem vagyok se buta, se csúnya, teljesen normálisan nézek ki(szőke,zöld szem, 170 cm, nem vagyok dagadt és az arcom is szépnek mondható(legalábbis mások szerint :D)), de ez mind semmit sem ér ha nem vesznek észre. Na most kicsit felidegeltem magam. 16/L
2016. jan. 26. 18:28
20/20 Tsundere válasza:
Hát vhogy én is így vagyok ezzel h én vagyok a nagylexikon aki mindent tud (nem vagyok stréber csak órán megjegyzem), és az ilyen páva gyerekek kérnek tőlem segitséget tz-kben, megy a köszi és két hét múlva el vagyok felejtve sőt én vagyok piszkálva. Ez a viselkedés átragad a lányokra mindenki adja tovább h ez a gyerek milyen hülye meg k0cs0g, pedig én csak segítettem a tz-ben!!!! Az én osztályomban nem sok lány van (23/5) de az alsobb osztalyokban sem jobb a helyzet próbálok kedves lenni de két perc múlva el van felejtve. Okos kedves fiú vagyok csak igen ezek a facebook fuggő lányok (nem mondom h r1b4nc mert kereszteny sulirol beszelunk tehat figyelve vannak a lanyok a tanarok altal) egyszeruen a 20cmes haju 40kilos gyerekeket birjak akik három szép szót szolnak a lanynak es maris járnak. Szoval nemcsak ti vagytok így es en is be szeretnek mar csajozni. 14.5/F
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!