Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én utálom azokat, akik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én utálom azokat, akik nyávognak, hogy sose lesz pasijuk, közbe meg ott a lehetőség?

Figyelt kérdés

Egyik barátnőm ilyen. Állandóan ez a téma, hogy ő senkinek sem tetszik (közbe 5 fiú is ír egyszerre neki) meg sose fog összejönni xy-vel, mert nem is tetszik neki (miközbe írogatja neki, hogy milyen szép meg találkozni akar a barátnőmmel)

Általában mindig talál valami indokot, hogy miért nem találkozhat a fiúval.. és közbe a másik 4 pasi fejét meg átbassza.

Én meg itt vagyok egyedül, nem tudok arról, hogy tetszenék valakinek. Aki tetszik nekem nem is ír. Mégse sajnáltatom magam, pedig nekem lenne miért.

Már kezd kicsit elegem lenni. Miért kell ezt csinálnia?

2015. dec. 26. 12:40
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki, hogy ragadja meg a lehetőségeket és ne legyen ilyen negatív ezzel kapcsolatban, hiszen nem hiába írnak neki, csak vegye észre. Ezt elmondod és kész, nem kell óvatoskodni vagy ilyesmi, mert be fogja látni, hogy igazad van.. :)
2015. dec. 26. 12:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha jó barátnő mondd meg neki egyszerűen,hogy szereted őt és szívesen segítenél neki de te ezen nem tudsz. ő csak magán tud segíteni és ahelyett , hogy rinyálna találkozzon fiúkkal és akkor mondjuk lesz is pasija
2015. dec. 30. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!