Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tudok tenni, ha nem olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok tenni, ha nem olyan helyen élek, ahol nagyon lehetőség lenne ismerkedni?

Figyelt kérdés
Tudom, vannak netes társkeresők, de azokon meg 16 évesen rengeteg huszonévesbe fut bele az ember... Sajnos nem egy olyan városban élek, ahol jól lehet ismerkedni, na meg annyira zárt közösség úgymond, hogy az egész városban van 5 csoport, akik úgymond összeverődtek... sajnos egyikbe sem tartozok...Nagyon vágyok már társra én is, mert bár volt kapcsolatom, nem volt túl hosszú, és nem is voltam elég érett, viszont sokszor rossz egyedül. Régebben itt is lehetett mondjuk, aztán elfajult az is...
2015. okt. 22. 09:08
 1/5 A kérdező kommentje:
kössz, pont az ilyen tahók miatt nem megyek ki lassan az utcára :)
2015. okt. 22. 09:49
 2/5 anonim válasza:
52%
Nagy veszteség.
2015. okt. 22. 09:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Másik város, rendezvények, sőt, abban a városban is biztosan vannak megfelelő emberek számodra. Vagy suli, oda járnak vidékről is gondolom. És gyakorlatilag bárhol, ahol jársz, nem csak azokban a közösségekben van lehetőség.
2015. okt. 22. 11:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Azért csak vannak osztálytáraid, unokatesóid, egy-egy barátnő, akikkel el tudsz menni valahova, nem?
2015. okt. 22. 11:46
 5/5 anonim válasza:
Én is ilyen helyen élek,igaz már én nem pasizom mert már családom van,de nekem sosem jelentett ez gondot.Suli,busz vagy vonat gondolom akkor utazol a suliig.Bulik,akár még a könyvtárban is lehet ismerkedni.Tesó,unokatesó haverjai rengeteg a lehetőség.Mit jelent hogy elfajult?Hát 16 évesen semmikép se ajánlom a randi oldalakat.
2015. okt. 22. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!