Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, melyik fiút választanátok, ha ez a 2 lehetőség adott?
Figyelt kérdés
190/130kg (izom)
186/64kg (szálkás)
2015. márc. 16. 17:45
2/11 anonim válasza:
péniszméreten és pénztácavastagságon is múlik a dolog
3/11 anonim válasza:
Egyiket se... Az első kb úgy nézhet ki mint valami kövérkés erőember, a második pedig nem szálkás, hanem gebe... (faterom 1,75 magas és szintúgy 64 kiló és rohadtul vékony...)
4/11 anonim válasza:
Ha ez a 2 lehetőség van,akkor az elsőt.
A vékony, vagy szálkás baromira nem az esetem! Főleg hogy a 64 kilójával még könnyebb is mint èn.
De az izomagyak sem az eseteim,de akkor már inkább őt.
5/11 anonim válasza:
2 méteres pocakost. sosem csak kettőből lehet választani, ja de: élsz vagy halsz.
6/11 anonim válasza:
én kifejezetten a szálkás vékony fiúkat szeretem
7/11 anonim válasza:
Én a vékony fiúkat szeretem, szóval 2.
8/11 anonim válasza:
2, a párom is ilyen és szeretem, ahogy kinéz :)
nem vagyok túl izmos párti.
20/L
9/11 anonim válasza:
Én a harmadikat :D Amúgy az egyiket sem mivel fiú vagyok :) Bocsi az OFFért :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!