Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem?
Figyelt kérdés
Mostanában nem találok olyan lányt akit tudnék szeretni vagy ha esetleg mégis akkor elutasitanak... igy hát elkezdem magamban keresni a hibát... rendszeresen sportolok eleg magas szinten és külsőre úgy nézek ki..alapvetően izmos de mégis inkább mackós alkat... nem vagyok annyira alacsony sem 175 cm vagyok... belsőre más vagyok mint az átlag én még odafigyelek a másikra törődök vele érdekel mi van vele megbizhatnak bennem, én még tudok szeretni... negativumként meg kell említenem hogy nem szeretek nagy társaságban lenni mert nem szeretem az embereket és még ami baj lehet hogy őszinte vagyok... 17/f2016. febr. 18. 22:47
1/13 anonim válasza:
Tudod, tévedsz! Ezek alapján nem benned van a hiba. Több kellene belőled... (őszintén)
2/13 A kérdező kommentje:
jól esik hogy igy gondolod de valami mégis lehet bennem ami miatt nem vagyok annyira vonzó a lányok számára mint a velem egykorú átlag srácok
2016. febr. 18. 23:00
3/13 anonim válasza:
Együtt érzek veled, kb mintha magamat jellemezném, annyi, hogy 5 cm-el magasabb vagyok :D Ez van, a mi fajtánk kihalóban van, nem vagyunk páwagyerekek, talán ez a legnagyobb gond. Éld rendesen az életed, biztos találsz majd valakit, én már nem fáradozok. 4/4 lány elutasított tavaly, mert mindenki egy 40 kilós kivarrt swaggyerekért van oda, aki mellesleg gyakran jár a rendőrségre füvezés, meg balhék miatt. Nem tudom mit csípnek benne annyira a lányok. Kezdj bele valami hobbiba, esetleg járj új közegekbe, ezt tudom tanácsolni, én is ezt teszem. Szerencsére végzős vagyok, jövőre új suli, koleszba leszek valószínűleg, szóval bőven lesz időm ismerkedni :D Csak ne ba.zd el úgy mint én, hogy 3-4 hónapig beszélgettem a lánnyal és just friendzone. Abban igazuk van az ecsethajú transziknak, hogy ha tetszel egy lánynak tök mindegy mennyit és mit beszélgetsz vele, ha nem tetszel, akkor akár fejen is állhatsz le se fog tojni.
4/13 anonim válasza:
Nem benned van a hiba hanem csak annyi hogy rossz illetővel kezdtél ki. Ezek jó tuladonságok. Ne legyél szomorú nem benned van a hiba egy kis önbecsülés és menni fog a dolog :)
15/L
5/13 anonim válasza:
Első vagyok...
Az baj nem benned van, hanem a többségben. (kérdésedre válaszolva)
Sok lánynak az a fontos, hogy legyen akivel seggrészegre tudják magukat inni. Nekik ez a szórakozás. És csoportosan persze. Nem mindenki ilyen, de sokan. Majd találsz olyat is, aki szeretni fog önmagadért, tuti.
6/13 anonim válasza:
Klónozni kéne téged.. Külföldön élek és itt még rosszabb a helyzet mint otthon.. Itt 200 kilóméteres közegben nem találsz normális fiút. Nem benned van a hiba!!
7/13 anonim válasza:
Hát én kifejezetten szomorú vagyok, hogy egy ilyen sincs a közelemben :D 16/L
8/13 anonim válasza:
Utálom a páwa gyerekeket!!!!!!
Te nagyon bejönnél! :)
A kisugárzás sokat számít!!! :) Bízz magadban, hogy más lány is meg tudjon bízni benned! :) Keress hozzád valót!
Ne add fel! Sikerülni fog! :)
Fiatalok vagyunk még.... :D
10/13 A kérdező kommentje:
valóban de az érzés nagyon hiányzik már... az érzés hogy törődnek velem és nem kell minden hezen
2016. márc. 9. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!