Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem valami komoly gond van igaz?
Minden fiú úgy beszél a barátnőjéről mint valami tárgyról (tisztelet a kivételnek).
Egyik barátom is , 1-2 vagy 3 hónapot együtt van valakivel (persze szigorúan csak buli és stb a program...) isznak, lerészegednek...
Fura csak én keresNÉK többet 17 évesen egy kkapcsolatban? Mint buli,ivászat stb!? Például túrázgatás , kirándulás, vagy egy végig hülyéskedett nap vagy például elmenni gokartozni vagy csak egy bensőséges nap együtt? Bennem a hiba? Csak én nem ismerek meg olyan lányt akinek ezek még kellenek? 17/F
Szia! :-)
Szerintem nincs veled semmi baj, főleg nem komoly gond! Tök aranyos, hogy ilyen romantikus személyiség vagy, példaértékű!
Igen, a mai 17 éves korosztálynak (lányoknak és fiúknak egyaránt) kicsit mások az értékrendjei (tisztelet a kivételnek!), mint ami kellene, hogy legyen, ennek én is sokszor szem és fültanúja vagyok, szerencsére csak kívülállóként.
Ha a te korosztályod lennék, én szívesen randiznék veled! :-) Megfogod találni a párod, aki hasonló dolgokat vár el egy kapcsolattól, ne izgulj!
Ne csüggedj és sok szerencsét!:-) 20/L
Húú, de fiatal vagy még a micimackó életmódhoz.
Menj el, bulizz, éld az életed, próbáld ki a kis ribiket, mert nagyon hamar megöregszel, bekerülsz a munka mókuskerekébe, és bánni fogod, hogy nem voltál fiatal. Ott már lehet micimackóskodni, de élvezd ki az életet, amíg lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!