Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok vele igazán komoly témákról beszélni, mi lehet a gond?
A barátnőm 15 éves, én 21. Elvagyunk, szeretjük egymást, bár általában nekem kell mindent irányítani, néha örülnék, ha ő is előállna ötletekkel, javaslatokkal.
Mégis, a legnagyobb gondom az, hogy nem lehet vele komoly dolgokról beszélgetni - a világ dolgairól, hitről, emberi gyarlóságról és nagyságról, hogy mi fontos, mi nem, mi helyes, és mi helytelen, a társadalomról, az igazságról, a jövőről... Tehát érthető, nem?
Nem hülye, értelmes, csak valahogy... Nem szeretne erről beszélni, pedig igazán érdekelne, hogy hogyan vélekedik, mi a véleménye ilyen jellegű témákban, de szerintem nem veszi komolyan. Talán untatja is, és ez zavaró.
Szerintetek mi a baj?
a kora
még nem érdekli
olyan 25-30 év múlva meg MÁR nem érdekli
Korodbelivel kellett volna kezdeni.
Bár ez egyénfüggő,de én olyan körülmények közt nőttem fel,hogy 15 évesen is el tudtam beszélgetni a világ dolgairól,mi a jó,rossz stb amiket említettél.
Szerintem ilyen korban már illendő lenne komolyabb témákban is valamilyen szinten önálló véleményt alkotni,húgom 14 és mindenről el tudok vele beszélgetni.
De ő szerintem a kivételt képviseli.
Ma tinik többsége csak az iphone ,swag,yolo világában van otthon.
#1 - Nem "dugtunk" még.
#2 - Mert alapjáraton okos, van egy-két érdekes véleménye.
#4 + #6 - Nem tudom, annyira változó a viselkedése.
#5 - Ezt miből gondolod?
#7 - Az tény, hogy kissé átitatja a divat és vágya, hogy modell legyen, de mindemellett vannak nagyon... Szokatlan ötletei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!