Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gond az néha, ha egy nő jóval tapasztaltabb egy férfinál, a nőnek volt több komoly kapcsolata a férfinek meg még nem jött össze semmi?
"Attól előrébb van valaki, hogy volt több kapcsolata?"
Igen, mert a több kapcsolat alatt jobb emberismerő lett, nagyobb tapasztalatra tett szert a másik fél gyors kiismerésére.
Kb olyan, mintha összehasonlítanál egy embert aki ismeri a tüzet és egy embert aki nem!
Utóbbi több mint való gyorsan meg fog halni, mert ha nem egy vadállat öli meg éjszaka a sötétben, akkor ételmérgezést kap a nyers kajától, de ha ezeket túléli, akkor télen mindenképp megfagy.
A valóságban amit a második leírt, úgy néz ki, hogy a férfi kivetíti az általában egy szem csalódását az összes nőre akivel kapcsolatba kezd, utána sír, hogy minden nő kur.va, és mind egyforma, és ő most aztán megtanulta hogy kell bánni velük. Ezt nevezik ők tapasztalatnak, a gusztustalan általánosítást és a régi barátnő hibái miatti büntetést pedig emberismeretnek.
Tisztelet a kivételnek, ami elég elenyésző.
A szokásos ördögi kör ez. Ha nincs tapasztalatod, nem állnak szóba veled. Ha nem állnak szóba veled, nem tudod a tapasztalatot megszerezni. Úgy tűnik, hogy ez a szabály csak tizenéves korban nem érvényes. Bár tudtuk volna akkor, mekkora felelősség van a kezünkben!
Én tuti bepróbálkoztam volna annál a csajnál, ha tudtam volna, hogy ha nem teszem, akkor az elkövetkező 10+ évet egyedül kell töltenem, és talán az egész életemet is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!