Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mennyi az a + korkülönbség, ami még minden probléma, gond nélkül belefér nálatok egy komoly párkapcsolatba, akár esetleg házasságba? 25N
Egyre inkább azt preferálják...
Tapasztalat.
27N
4-es mond valamit :D
Ez attól is függ,hogy ő milyen kapcsolatot akar.
De 7 simán és afelett is csak pár kérdés.
22 éves vagyok. Mivel a korosztályomban nem találtam megfelelő párt, ezért max 30ig mennék fel.
Ez főként gondolkodásmódban mérem, és nem években.
5-6 év, de inkább a lány személyiségétől függ. Aki 25 évesen már elvárja hogy középvezető legyek, és minden évben nyaralni vigyem, az hamar elveszi a kedvem magától, viszont szívesen lennék egy 26-27 éves nővel, akinek mondjuk elsőre megfelel egy fagyizás/sétálgatás (étterem helyett), lehet vele beszélgetni akár egyetemi dolgokról, és nem szól rám ha dobozból iszom a tejet, vagy mondjuk eljárkálunk hétvégenként sörözni. Vonzana, hogy szellemileg tapasztaltabb, mint én.
21/F
+5,7 év
de van 2 ismerősöm is akiknél a csaj 20ével idősebb és nem mai gyerekek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!