Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú kimarad a tini szerelemből akkor normális hogy 20 éves korára megkeseredett depressziós incel lesz?
Na ez a baj 😀😀😀
en segiteni probaltam, te pedig annyit szursz le belole hogy kioktatlak. es ugatok.
nem szoktam masnak rosszat kivanni de neha nem lehet kibirni az ilyenekkel, peldual most ^^ szoval remelem no nelkul maradsz, egy ilyenre nincs is szuksege egynek sem
", te pedig annyit szursz le belole hogy kioktatlak. es ugatok."
mert nem azt csinálod?? "egyaltalan minek kell neked parkapcsolat ha eleted sincs?" mi közöd hozzá hogy minek kell nekem párkapcsolat? barom állat
"en segiteni probaltam,"
ha ez neked segítség akkor jobban teszed ha inkább nem böfögsz ide semmit
elnezest, nagyon fel kaptam a vizet. es lehet felre erheto voltam. mindenki megerdemli hogy szeressek.
de egy kicsit tenyleg irritalo volt ahogyan valaszolsz.
"Szerintem már nem lennék itt ha nem lett volna párom 13 éves koromtól"
En 3*13 eves vagyok, es megsem volt, es meg itt vagyok.
Amugy a kerdezonek elindult mar az incel vonat. Nem tennek ra nagy osszeget, hogy valaha lesz-e parja.....
39F incel
26
Egyetértek. Ha 15 évesen nem kapsz szerelmes leveleket a lány osztálytársaidtól akkor nagy eséllyel elbuktad a genetikai lottót, onnan már felesleges az életed, vagyis egy nagy cope.
Nekem 15 evesen nem voltak lany osztalytarsaim, mert szakmunkaskepzobe jartam, de egyetertek veled.
39F incel
Ezzel a hozzáállással, életfelfogással soha senkid nem lesz.
Kívánom, hogy rájöjj erre te is.
29
Nem mindig volt ez az életfelfogásom és akkor sem volt senkim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!