Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy fiú kimarad a tini...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú kimarad a tini szerelemből akkor normális hogy 20 éves korára megkeseredett depressziós incel lesz?

Figyelt kérdés
2023. aug. 30. 14:37
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
73%

Na ez a baj 😀😀😀

en segiteni probaltam, te pedig annyit szursz le belole hogy kioktatlak. es ugatok.

nem szoktam masnak rosszat kivanni de neha nem lehet kibirni az ilyenekkel, peldual most ^^ szoval remelem no nelkul maradsz, egy ilyenre nincs is szuksege egynek sem

2023. szept. 1. 13:56
 22/39 A kérdező kommentje:

", te pedig annyit szursz le belole hogy kioktatlak. es ugatok."

mert nem azt csinálod?? "egyaltalan minek kell neked parkapcsolat ha eleted sincs?" mi közöd hozzá hogy minek kell nekem párkapcsolat? barom állat

2023. szept. 1. 14:07
 23/39 A kérdező kommentje:

"en segiteni probaltam,"

ha ez neked segítség akkor jobban teszed ha inkább nem böfögsz ide semmit

2023. szept. 1. 14:09
 24/39 anonim ***** válasza:
47%
Kedves kérdező én is ilyen vagyok de én ráadásul azért is mert nem lakok elég közel egyetlen olyan városhoz sem ahol vannak normálisan lányok ezért nem volt még senkin annyi idősen mint amennyi te vagy és még normálisan csajozni sem tudtam, bulikba hiába járok ott kevésbé lehet normális kapcsolatot találni. És túltenni nem fogom tudni magamat rajta elfogadni sem.. A baj csak az, hogy ezért is még mindig a fiatalabb 16-17 éves lányok akiknek én már idős vagyok néha. Meg igénylem a minél több együtt töltött időt amikor van rá lehetőség főleg nyáron. Munkára nem lenne lehetőség így nekem sem meg 1-2 nyáron az adott partneremnek sem. Épp az előző ok miatt. És igen nekem is probléma az ha nem olyan egy lány, hogy maximálisan képes legyen a tini szerelemre.
2023. szept. 1. 14:11
 25/39 anonim ***** válasza:
100%

elnezest, nagyon fel kaptam a vizet. es lehet felre erheto voltam. mindenki megerdemli hogy szeressek.

de egy kicsit tenyleg irritalo volt ahogyan valaszolsz.

2023. szept. 1. 16:27
 26/39 anonim ***** válasza:
4%

"Szerintem már nem lennék itt ha nem lett volna párom 13 éves koromtól"

En 3*13 eves vagyok, es megsem volt, es meg itt vagyok.

Amugy a kerdezonek elindult mar az incel vonat. Nem tennek ra nagy osszeget, hogy valaha lesz-e parja.....

39F incel

2023. szept. 1. 17:29
 27/39 anonim ***** válasza:
15%

26

Egyetértek. Ha 15 évesen nem kapsz szerelmes leveleket a lány osztálytársaidtól akkor nagy eséllyel elbuktad a genetikai lottót, onnan már felesleges az életed, vagyis egy nagy cope.

2023. szept. 1. 23:50
 28/39 anonim ***** válasza:
18%

Nekem 15 evesen nem voltak lany osztalytarsaim, mert szakmunkaskepzobe jartam, de egyetertek veled.

39F incel

2023. szept. 2. 00:42
 29/39 anonim válasza:
85%

Ezzel a hozzáállással, életfelfogással soha senkid nem lesz.

Kívánom, hogy rájöjj erre te is.

2023. szept. 2. 13:25
 30/39 anonim ***** válasza:
100%

29

Nem mindig volt ez az életfelfogásom és akkor sem volt senkim.

2023. szept. 2. 13:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!