Miért ilyen frusztrált, besavanyodott, megkeseredett nép lett…a magyarok többsége szerinted?
Unalmas már ugyanaz a kérdés máshogy fogalmazva. Tessék, jó olvasgatást:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tarsasagi-elet__1235..
Én őszinte leszek.
Szerintem rengeteg magyar egyszerű mint a faék.
Nem tudják mit kezdjenek az életükkel.
Mennek bele a rossz döntésekbe (hitel,rossz kapcsolat,munka) aztán pislognak,hogy “huh de sz*r az élet”.
Holott maguknak okozzák.
Elköltözni nem akarnak mert ez meg az, de javítani sem akarnak az életükön csak megy a panaszkodás a kormányról,Orbánról meg az inflációról. Anyám ilyen meg a bátyám.
A bátyám 20 éve készül elköltözni otthonról de soha nem indul el.
Én 3 éve júniusban fogtam a cuccaimat és eljöttem otthonról.
Ő azóta folyamatosan írogat mekkora szemét vagyok,hogy nem segítek neki. Anyu dettó.
De minek segítsen az ember egy olyannak aki képtelen 50 évesen megállni a lábán?
Szóval ilyenek az emberek.
Ebből rengeteg van.
Lekell lépni otthonról.:)
27/N
1 - Szubjektív véleményekre vagyok kíváncsi, ezért született meg ez a kérdés. Akiket van alkalmam kiválasztani nyilván nem ilyenek, de a munkámból kifolyólag rengeteg emberrel találkozom és a 90 százalék frusztrált és semmirevaló, tehát nem csak rajtam múlik, nem mondhatom meg, hogy mely vendég jöhet be az üzletbe, pedig szortíroznám őket rendesen elhiheted.
2 - Nem érdekel, hogy ki és mit írt ki korábban. Ha az érdekelne nyilván a neten olvasgatnék. Ha neked unalmas, megfogod magad és tovább lépsz. Ilyen egyszerű. Nem kell minden kérdéshez kommentelni, csak ami mondjuk érdekel. Szervusz.
3 - Teljesen egyetértek veled. Ez is egy nyomós érv, nagyon sokan emiatt ilyenek.
Mindíg is ilyen volt a magyar nép!
Van is erre egy közmondás :
Sírva vígad a Magyar!
"4/5 A kérdező kommentje:"
Már te is frusztrált vagy! :D
Hát ezért :D
Akkor a gyengébbek kedvéért, amit odaírtam, azt bemásolom ide is. Tessék:
"Imádom" ezt az országot. Itt mindenki és minden a hibás, csak maga az egyén nem, hibás a politika, a gazdaság, az időjárás, a szomszéd, a munkahely..stb.. de soha, de soha nem az egyén, ugye?
Ez a baj a legtöbb magyarral, hogy nem tud felelősséget vállalni a saját életéért.
Miért idegbeteg a legtöbb ember? Mert nem tanulta meg a helyes stresszkezelést, olyan életet él önszántából, amit utál, de változtatni az luxus. Szegénység van? Hol? Km számra jön a rengeteg autó az utakon, a boltokban tömegnyomor van. Ha valóban olyan szegénység lenne, mint ahogy azt állítják, akkor kevesebb autó lenne az utakon, mert inkább élelemre költenék az emberek a pénzüket a benzin helyett, letennék a cigit, mert azt a pénzt is ételre költenék..stb.. és így tovább. De kell a cigi, autó, drága telefon, alkohol, telefonelőfizetés, mekis kaja..stb.
Sőt, ami még számomra szomorú, hogy egyes autóvezetők a frusztráltságukat az életveszélyes előzésben is levezetik, ezzel ártatlan emberek életét teszik kockára.
Én nem panaszkodom, amit szeretnék megveszem. Párommal boldogok vagyunk. Nem keresünk milliókat, fizetésünkhöz igazítjuk az életünket. Nem rinyálunk, mert elérnénk vele valamit? Semmit. Ha valami nem tetszik, változtatunk rajta.
Mindenki saját életének a kovácsa. Mindenki olyan életet él, amilyet teremt magának.
Ez is a baj a legtöbb magyarral, hogy ahelyett, hogy saját életének a jobbításáért tenne, a másikkal foglalkozik és irigykedik. Na, ezért is tart ott a legtöbb ember, ahol. Ha mindenki csak saját magával foglalkozna, kihozná magából a maximumot, akkor jobb is lenne az élete. De nem, inkább irigykednek a nyugati átlag emberre.. ez őt mennyivel viszi előrébb a saját életében? Semmivel. Erről ennyit.
Az egyén mit tesz azért napi szinten, hogy jobb legyen az élete? Mit hajlandó áldozni érte, esetleg változtatni?
8-as ezt gyönyörűen megfogalmaztad. :)
Ezt mindjárt kinyomtatom és a nyugatin fogom osztogatni.😀
"Lekell lépni otthonról.:)
27/N"
Oszt mitől lesz jobb? vagy meddig hiszed el, hogy jobb?
Egyszer te is leszel 50 éves... Egyedül?!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!