Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen frusztrált,...

Miért ilyen frusztrált, besavanyodott, megkeseredett nép lett…a magyarok többsége szerinted?

Figyelt kérdés
Mindenhol ilyen emberekkel találkozom. Szinte nincsen nap, hogy ne próbálnák rám is rám akasztani ezt a hangulatot.
2023. aug. 6. 09:37
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
0%

Jó kötekeni mi?

Te igazi magyar. :D

2023. aug. 6. 12:35
 22/35 anonim ***** válasza:
Milyen kötekedés?
2023. aug. 6. 12:49
 23/35 anonim ***** válasza:
71%
Aki frusztrált-besavanyodott-megkeseredett, az azért az, mert az illető szar minőségű ember. Legtöbbször saját hibájukból, néha a szüleikéből (mert azok szar emberek).
2023. aug. 6. 13:44
 24/35 A kérdező kommentje:
23- Akkor bizony jó sok sz@r ember van...
2023. aug. 6. 14:07
 25/35 anonim ***** válasza:
65%

23-as: pontosan.

Elcseszett gyerekkor, rossz példa, iskolai abbúzió, depresszió, szorongásos problémák.. rengeteg oka van ennek.

2023. aug. 6. 14:33
 26/35 A kérdező kommentje:
Egyetértek. Ezek régebben is megvoltak. Mégis azt érzem, ma az emberek legalább 90 százaléka ilyen. Beképzelt, flegma, frusztrált ok nélkül. Nagyon elegem van már ebből. Legszívesebben mikor bemegyek dolgozni, akkor mikor jönnek a vendégek, sorba állítanám őket és mindegyik bunkónak egy pofonnal indítanék, visszaküldeném a sor végére, S mondanám, hogy akkor próbáljuk meg újra onnantól, hogy belép az ajtón, hátha akkor magukba szállnának. Tudom, hogy nem. Nem értem mitől vannak ennyire elszállva maguktól, S miért ilyen idegesek folyton. Azt pedig pláne nem, hogy miért kell úton útfélen belekötni másokba. Nagy szám van, kinyitom, nincs ezzel baj, de fárasztó. Lemegyek a boltba és ketten nekem jönnek útközben, egy tuti a boltba köt rám, meg hazafelé is biztos van valami. Annyira unalmas hogy ez van munkába menet és hazafelé is, a munkahelyről meg nem is beszélek, egész nap mindenki úgy viselkedik, mintha ő lenne az angol királynő...
2023. aug. 6. 14:40
 27/35 anonim ***** válasza:
72%

Igen.

Írta valaki,hogy vedd magad körül másfajta emberekkel.

De hogyan ha az utca tele van ilyen félkegyelművel?

2023. aug. 6. 14:44
 28/35 A kérdező kommentje:
Igen, ezt mondtam én is erre. A barátaim nyilván nem ilyen emberek, de mindenki más igen. Nem tudom őket elkerülni, mert dolgoznom kell, munkába járni kell, boltban vásárolnom kell. Ha elmegyek egy strandra, vagy kirándulni akkor is ez van. Mindenhol ez van ..
2023. aug. 6. 14:49
 29/35 anonim ***** válasza:
53%

Fuh te a lelkitársam vagy. 😀

Ugyanennyire elegem van az emberekből.

Elmegy az ember kirándulni,hogy ne lássa ezeket az egyedeket erre még egy sz*ros hegyen is ott vannak.

Mindenhol.

Nincs hova menekülni…

2023. aug. 6. 14:55
 30/35 anonim ***** válasza:
62%

Vannak akik már hasonló dolgok miatt kivonultak a társadalomból.

Önfenntartó gazdálkodásba kezdenek egyre többen. Csak ne kelljen ezt a "bolondokháza" társadalmi működést (és az emberek viselkedését) elviselni.

Pl:

"....megmutatták hogyan élnek hatan mindentől távol Istenmezején, egyetlen jurtában. Mindent saját kezűleg termelnek meg, egy forrás vizét isszák és békességben élnek együtt a természettel. Megmutatták hogyan lehet gyereket nevelni, milyenek a hétköznapjaik és mesélnek arról is, hogy miért választották ezt a életet."

https://www.youtube.com/watch?v=yDTwdG_KMbY

2023. aug. 6. 15:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!