Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy fiú kimarad a tini...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú kimarad a tini szerelemből akkor normális hogy 20 éves korára megkeseredett depressziós incel lesz?

Figyelt kérdés
2023. aug. 30. 14:37
1 2 3 4
 11/39 anonim válasza:
83%

Teljesen normális. Az vagy aminek a környezeted kondicionál. Ha sikereses Casanova akkor az, ha szociopata sorozatgyilkos akkor az, ha incel akkor az.

Ne feledd, senki nem születik ennek, mindenkit nevelnek dolgokra.

2023. aug. 31. 10:35
 12/39 anonim ***** válasza:
91%
dehogy normális! Ha sajnálja magát ahelyett,hogy lépne,ismerkedne az se normális. A legrondább palik is tudnak csajozni,csak a megfelelő alany kell hozzá meg jó szöveg.
2023. aug. 31. 12:41
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
Tekintettel arra, hogy mennyi helyről folyik a szerelem és a párkapcsolati téma szerintem normális, ha valaki, aki ezekkel nem rendelkezett a leghormonálisabb időszakában beleőrül. Viszont ezen túl kell lépni, akár pszichológussal és nyitni a világ és a kapcsolatok felé.
2023. aug. 31. 12:45
 14/39 anonim ***** válasza:
35%

Természetesen van összefüggés. 14 éves kor felett az intimitás megélése egyik, ha talán nem a legfontosabb része az életnek.

Persze el lehet menni szerzetesnek vagy megszállott tudósnak, de az úgysem ugyanolyan élet mint amit a helyes pofijúak élnek.

2023. aug. 31. 15:16
 15/39 anonim ***** válasza:
68%

Pszichológiai értelemben igen, normális.

Természetesen sose normális a szenvedés.

Én 13 évesen is depressziós voltam szerelemhiánytól. Arra ráverni még 7 évet... Szerintem már nem lennék itt ha nem lett volna párom 13 éves koromtól.

2023. aug. 31. 15:28
 16/39 anonim ***** válasza:
83%

Én ismerek olyan sikeres, konkrétan nagyon gazdag férfit, aki eszméletlen jóképű, csinos, a volt osztálytársai elmesélték, hogy nem volt olyan nap a gimiben, hogy valamelyik lány ne kísérte volna haza a fiút, mégis 19 évesen csókolózott először, a szűzességét pedig 21 évesen vesztette el.

Ez a férfi elmondta, hogy konkrétan idegesíti mai napig, hogy a nők körbeugrálják. Ma már elmúlt 40, még mindig hihetetlenül vonzó, a felesége pedig vele egykorú, káprázatosan gyönyörű, úgy néz ki, mint egy 25 éves. Mind a kettőjüknek csak néhány hosszabb kapcsolata volt a házasságuk előtt. Az ikerlányaik még gondolhatjátok, meseszépek, jólneveltek.

Soha nem értettem, ha a jobbra balra k*rugató, magukat álltató kis senki két szeretné valaki lemásolni.

Élj úgy, ahogy Neked jól esik, ha 25 évesen állsz készen, akkor 25 évesen lesz kapcsolatod. Nincs ezzel semmi baj.

Fordulj magad felé, ha önmagadat megismerés, és felvállalod, mindig is kiegyensúlyozott leszel, ami nem csak vonzó, de pont azok számára leszel a legvonzóbb, akik hasonlóan gondolkodnak.

2023. szept. 1. 05:58
 17/39 A kérdező kommentje:

"Élj úgy, ahogy Neked jól esik, "

nincs életem, így nehéz "élni"

2023. szept. 1. 12:53
 18/39 A kérdező kommentje:

" ha 25 évesen állsz készen, akkor 25 évesen lesz kapcsolatod. "

én már 13 évesen készen álltam de a kutyának se kellettem eddig

2023. szept. 1. 12:53
 19/39 anonim ***** válasza:
73%

ha ugy allsz hozza hogy nincs eleted, akkor ne csodalkozz hogy nem kellesz senkinek. szerinted a lanyok olyan fiura vagynak akinek *nincs elete*?

egyaltalan minek kell neked parkapcsolat ha eleted sincs?

elsonek szerezz eletet utana csajozz.

2023. szept. 1. 13:35
 20/39 A kérdező kommentje:
ki vagy te hogy kioktass? menj máshova ugatni
2023. szept. 1. 13:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!